"Sizlerin desteği azmimizi kat be kat artırdı"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli bugün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gidiyor. 1974 Barış Harekatı'ndan sonra kapatılan ve geçtiğimiz günlerde açılan Maraş bölgesini de ziyaret edecek olan Erdoğan ile Bahçeli'ye TMT Mücahitler Derneği Gençlik Kolları Başkanı Veli Adnan Koreli’den anlamlı bir mesaj geldi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Koreli, "Sizlerin desteği azmimizi kat be kat artırdı" dedi..

TMT Mücahitler Derneği Gençlik Kolları Başkanı Veli Adnan Koreli’den anlamlı birlik ve beraberlik mesajı

TMT Mücahitler Derneği Gençlik Kollarından yarın KKTC’ye ziyarete gidecek olan Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sn.Recep Tayyip Erdoğran ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sn.Devlet Bahçeli için anlamlı bir bildiri yayınladı.

TMT Mücahitler Derneği Gençlik Kolları Başkanı Veli Adnan Koreli'nin mesajı şöyle:

Yedi düvelin baş eğdiremediği, Suriye’de, Libya’da ve Karabağ’da, Türk’ün ve İslâmın ma’kus talihini değiştiren, Anavatan’ımızın ve KKTC’mizin Mavi Vatan’daki küresel hak ve çıkarlarını dünyaya tescil ettiren, Dünyanın önde gelen Liderlerinden, Anavatan’ımızın Saygıdeğer Cumhurbaşkanı , Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Ve, Siyasî ve Millî duruşuyla, Anavatan’ımızın ve Devletimizin gücüne güç katan, Milliyetçi Hareket Partisi’nin bilge lideri, Sayın Devlet Bahçeli, İle, Onlara eşlik eden tüm değerli heyet üyeleri.. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne hoşgeldiniz, safalar getirdiniz. Kıbrıs Türk Halkının bugünlere ulaşmasında imzası olan Türk Mukavemet Teşkilatı’nın mensupları ve TMT Millî ruhunun mirasçısı TMT Gençlik Kolları olarak sizleri muhabbetle selâmlıyor, en derin sevgi, saygı, hürmet ve şükranlarımızı arz ediyoruz. Uluslararası diplomasinin hareketli günler yaşadığı bu dönemde, Devletimiz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin her zaman yanında yer almanız; ve, Cumhuriyetimizin 37.yılında bizlerle birlikte olmanız bizler için tarifi imkânsız mutluluk, onur ve gurur vesilesi olmuştur. Devletimizin yelken açmaya hazırlandığı tanınma ve dünya devletleri arasında hak ettiği yeri alma yolunda sizlerin desteğine mazhar olmamız başarı yönündeki azmimizi kat be kat artırmış, yardım önderliğinizle bu kutlu yoldaki her türlü zorluk ve engeli aşacağımıza olan inancımızı perçinlemiştir..

Yaşasın Anavatan Türkiye..
Yaşasın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti…
Yaşasın Büyük Türk Ulusu..

"Sizlerin desteği azmimizi kat be kat artırdı" ile ilgili etiketler KKTC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bahçeli MHP TMT Mücahitler Derneği Veli Adnan Koreli maraş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.