Sizi Adeta 10 Yaş Gençleştirecek Saç Modelleri! Bu Modellere Çok Şaşıracaksınız!

Bu saç modelleri ile daha genç görünebilirsiniz. Sadece doğru bir şekilde uygulama yapmanız yeterli olacaktır. İşte sizin için belirlediğimiz en iyi saç modelleri...

Yapmış olduğumuz saç modelleri bizleri olduğumuzdan daha genç ya da daha yaşlı gösterir. En az 10 yaş genç görünmek istiyorsak yüz şeklimize en uygun olan saç modellerini yapmaya özen göstermeliyiz. Aksi takdirde yaşımız her ne kadar genç olursa olsun daha yaşlı görünebiliriz. Gelin şimdi sizi adeta 10 yaş genç gösterebilecek saç modellerine bakalım. Bu modelleri duyduğunuzda çok şaşıracaksınız!

At Kuyruğu

Eğer yanlış duymadınız! At kuyruğu yapan her kadın daha havalı ve daha genç görünüyor. Bu modeli ister günlük ister özel günlerinizde tercih edebilirsiniz.

Sizi Adeta 10 Yaş Gençleştirecek Saç Modelleri! Bu Modellere Çok Şaşıracaksınız!

 Dalgalı Açık Saç

Yapmış olduğunuz su dalgası açık saç modeli ile daha bir genç kız görünümü elde edersiniz. Bu modelde sizi 10 yaş göstermek için idealdir. Dolayısıyla gerek düğünlerde, mezuniyette hatta günlük yaşantınızda bile bu modeli tercih edebilirsiniz.

Sizi Adeta 10 Yaş Gençleştirecek Saç Modelleri! Bu Modellere Çok Şaşıracaksınız! - Resim : 2

Küt Kesim Saç

Saçlarınızın uzunluğundan şikayetçi olup artık bir değişim olsun diyorsanız küt saç kesimini düşünebilirsiniz. Bu saç modeli daha çok yuvarlak yüze sahip olan kadınlara yakışsa da kuaför önerisiyle diğer yüz şekline sahip olan kadınlar da tercih edebilir. Böylelikle 10 yaş genç bir hava yakalamış olursunuz.

Sizi Adeta 10 Yaş Gençleştirecek Saç Modelleri! Bu Modellere Çok Şaşıracaksınız! - Resim : 3

Kat Kat Kesim

Sizi oldukça farklı gösterecek saç modeli ise kat kat kesimdir. Kadınlar kat kat kesim ile son derece havalı bir görünüm elde ediyor. Yaşınız 30 ise 20 gibi hissedeceksiniz.

Sizi Adeta 10 Yaş Gençleştirecek Saç Modelleri! Bu Modellere Çok Şaşıracaksınız! - Resim : 4

Perçem ve Topuz

Eğer alnınız perçem kesime müsaitse hiç düşünmeden perçem kestirebilirsiniz. Kesmiş olduğunuz perçem hem sizi daha genç hem de farklı gösterecektir. Bunun dışında bir de topuz yaparsanız perçem ile ayrı bir uyum içine girmiş olursunuz. Bu model de sizi en az 10 yaş genç gösterir.

Sizi Adeta 10 Yaş Gençleştirecek Saç Modelleri! Bu Modellere Çok Şaşıracaksınız! - Resim : 5

Balık Sırtı Örgü

Gür ve kalın telli saçlı kadınlarda muazzam bir görünüm veren balık sırtı saç ile oldukça sevimli bir yüze sahip olabilirsiniz. Genç kızların en çok tercih ettiği bu modeli 30 yaş üstü kadınlar da tercih edebilir ve adeta 10 yaş genç görünüm elde ederler.

Sizi Adeta 10 Yaş Gençleştirecek Saç Modelleri! Bu Modellere Çok Şaşıracaksınız! - Resim : 6

Sizi Adeta 10 Yaş Gençleştirecek Saç Modelleri! Bu Modellere Çok Şaşıracaksınız! ile ilgili etiketler saç modelleri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.