"Size bu hakkı kim verdi lan!"

Cumhuriyetçi Senatör Ted Cruz, ABD Başkanlık yarışında alenen Demokratların adayı Joe Biden'ı destekleyen ve Trump'a yönelik engellemelerde bulunan Twitter'a ve kurucusu Jack Dorsey'e "Size bu hakkı kim verdi lan" sözleri ile tepki gösterdi.

Twitter'ın kurucusu Jack Dorsey, ABD'deki başkanlık seçimlerde Demokratların Başkan Adayı Joe Biden için çalışmakla suçlanıyor.

Suçlamayı yapan ise Cumhuriyetçi Senatör Ted Cruz.

Dorsey'e sert tepki gösteren Cruz, "Bay Dorsey, size medyanın neyi yayınlayıp yayınlamayacağı ve ABD halkının ne duyacağını belirleme hakkını kim verdi lan ?" ifadesiyle seslendi.

Twitter'ın Trump ve Biden arasındaki yarışta Demokratların adayı hakkında tweetleri öne çıkarmakla suçlanıyor. 

Twitter, ABD Başkanı Trump'ın koronavirüs pandemisiyle ilgili yanlış bilgi paylaştığı iddiasıyla seçim ekibinin hesaplarını dondurmuştu. 

Twitter ABD Başkanı'nın attığı iki tweeti de silmişti.

 

 

"Size bu hakkı kim verdi lan!" ile ilgili etiketler Twitter Donald Trump jack dorsey Ted Cruz Joe Biden Cumhuriyetçi demokrat başkanlık seçimi
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.