"Siz yazmasaydınız tutuklanmazdı"

Geçtiğimiz pazar günü Derya Elbasan adlı kadın eski eşi Erol Elbasan tarafından tabanca ile öldürülmek istendi. Ancak silah tutukluk yapınca kabzası ile vurarak talihsiz kadının burnunu ve elmacık kemiğini kırdı. Kızı tarafından yüzü kan içindeki fotoğrafı sosyal medyada paylaşılan Derya Elbasan'ın durumunu SuperHaber gündeme taşıdı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Kartal’da kendisi ile ayrılmak isteyen eşi Derya Elbasan’ı başından vurmak iteyen Erol Elsaban, bunu başaramayınca tabancanın kabzası ile kadının burnunu ve sol elmacık kemiğini kırdı ve kaçtı.

Öldürülmek istenen kadınını üniversite öğrencisi kızı Hira İlayda Elbasan, annesinin yüzü kanlar içindeki fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak yardım istedi.

SuperHaber iki kez olayı ”Boşanmak istedi, bu hale geldi! “ANNEM İÇİN,BABAM TUTUKLANSIN” ve “Genç kadının yardım çığlığı..”ANNEMDEN ÖNCE BENİ DÖVMEK İSTEDİ!” başlıkları ile duyurdu. Gözü dönmüş koca tutuklandı ve cezaevine konuldu. Ölümden dönen anne Derya Elbasan, SuperHaber’i arayarak teşekkür etti ve “Siz olmasanız sesimizi duyuramazdık. Siz yazdınız bu kişi tutuklandı. Allah sizden razı olsun.” dedi. 

“BAŞINA ATEŞ ETTİ SİLAH İKİ KEZ TUTUKLUK YAPTI!”

Kartal’da Erol Elbasan adlı eski cinayet sabıkalısı, geçtiğimiz pazar günü, kendisinden ayrılmak isteyen Derya Elbasan’ı tabancayla öldürmek istemişti.

Karısının başına iki kez ateş eden Erol Elbasan’ın tabancası tutukluk yapmıştı. Bunun üzerine, tabancanın kabzası ile kadının yüzüne vuran gözü dönmüş koca, talihsiz kadının burnunu ve sol elmacık kemiğini kırmıştı. Kocasının şiddeti sonucu ölümden dönen Derya Elbasan, bu sırada bağırarak yardım istemiş ve çevreden yetişenler tarafından Erol Elbasan’ın elinden alınmış ve hastaneye kaldırılmıştı. 

KIZI HİRA İLAYDA SOSYAL MEDYADAN YARDIM İSTEDİ!

Derya Elbasan’ın büyük kızı olan üniversitesi öğrencisi Hira İlayda Elbasan, olay sonrası, annesinin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak yardım isteyerek,annesinin öldürülmemesi için babasının tutuklanması istemişti. Mesajı sosyal medyada büyük yankı uyandıran Hira İlayda Elbasan’ın bu çağrısını, ilk olarak SuperHaber haberleştirmişti.

HİRA’NIN ÇAĞRISINI SUPERHABER DUYURDU

Özel bir üniversitede Uçak Mühendisliği Bölümü okuyan 19 yaşındaki Hira İlayda Elbasan’ın yardım çığlığı, SuperHaber’in yaptığı, ”Boşanmak istedi, bu hale geldi! “ANNEM İÇİN, BABAM TUTUKLANSIN” ve “Genç kadının yardım çığlığı.. ANNEMDEN ÖNCE BENİ DÖVMEK İSTEDİ!” başlıkları ile duyurulmuştu.

Hira İlayda SüperHaber aracılığı ile yaptığı açıklamada,

”Erol Elbasan haziran ayının birinde beni yolda dövmek istedi.  Polise şikayet ettim. Uzaklaştırma ve koruma kararının bana 48 saatte gelmesi gerekiyordu gelmedi.

Eğer bir hafta önce bu kişi tarafından yakalansaydı, annem dövülmeyecekti. Ya annem silah tutukluk yapmasaydı da ölseydi biz şimdi ne yapacaktık? Bunun hesabını kim verecekti?

Bu kişi dün annemi öldürmek istedi. Cinayetten sabıkalı birisi. Ben sesimizi duyurmaya çalışıyorum. Annemin ölmesi mi bekleniyor.” demişti.

"Siz yazmasaydınız tutuklanmazdı"

EROL ELBASAN TUTUKLANARAK CEZAEVİNE KONULDU

Bu haberlerin ardından, Erol Elbasan adlı eski sabıkalı polis tarafından yakalanmış ve polis ifadesinin ardından adliyeye çıkarılmıştı. Poliste ve savcılıkta suçunu inkar eden Erol Elbasan, karısının yere düşerek yaralandığını öne sürmüş, ancak tutuklanarak cezaevine yollanmıştı.

ÖLÜMDEN DÖNEN DERYA ELBASAN’DAN SUPERHABER’E TEŞEKKÜR TELEFONU!

Bundan 20 yıl önce evlendiği ve boşanmak için yıllardan beri uğraştığı Erol Elbasan’ın tutuklanması ile rahat bir nefes alan, Derya Elbasan, SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel’i arayarak teşekkür etti. Anne Elbasan, Yüksel’e, ”Size ve şahsınızda SüperHaber Ailesi’ne, benim ve kızımın başına gelenleri ilk olarak haber yaptığınız için çok teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun. Allah ne muradınız varsa versin. Ben bu adamla tam 10 yıldan beri uğraşıyorum. Bir türlü kurtulamıyorum. Yıllar önce adam öldürdü içeri girdi ve 2007 yılında çıktı. Ben iki kızımla ayrı yaşıyorum. Ne yaptıysak kurtulamamıştık. Ben sosyal medya nedir bilmem. Başıma bu olay gelince kızım Hira fotoğraflarımı çekmiş ve mesaj yazmış.

“DEFALARCA POLİSE VE ADLİYEYE ŞİKAYET ETTİM AMA KURTULAMADIM!”

Siz bunu duymasanız ve haber yapmasanız, bu adam tutuklanmazdı. Ben defalarca bu kişiyi karakollara ve adliyeye şikayet ettim. İki kızımla beraber, ondan kurtulmak için kadın sığınma evlerinde kaldım ama nafile idi. Çekmediğimiz çilemiz kalmamıştı. İnanın size ne kadar teşekkür etsek azdır. Demek herkesin bir sahibi varmış. O da medyaymış SuperHabermiş.. Ne olur bizim peşimizi bırakmayın. Arayın ve sorun. Biz bu durumdan çok çekiniyoruz. Sizin haberden sonra bütün medya akın akın geldi. İnanın acılarımı unuttum. Sağolun,varolun.” dedi.

"Siz yazmasaydınız tutuklanmazdı" ile ilgili etiketler Derya Elbasan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.