Siyasi yasaklı Kaftancıoğlu ve CHP'liler Atatürk Havalimanı'na gitti: Polisle karşı karşıya geldiler

Yargıtay'ın hakkındaki suçlamalardan verilen hapis cezalarını onayladığı ve siyasi yasak getirilen CHP İstanbul iL Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve CHP'li vekiller millet bahçesi yapımı için yıkımına başlanan Atatürk Havalimanı'nın önüne gitti. Kaftancıoğlu'nun çağrısı sonrası toplanan CHP'liler polisle karşı karşıya geldi. Kaftancıoğlu, yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı alanda basın açıklaması yaptı.

Yargıtay tarafından siyasi yasak getirilen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, dün yıkımına başlanan Atatürk Havalimanı önünde bu sabah için buluşma çağrısı yapmıştı. Sabah saatlerinde CHP heyetiyle birlikte Atatürk Havalimanı'na giden Kaftancıoğlu, burada polis barikatıyla karşılaştı.

KALABALIK HEYET POLİSLE KARŞI KARŞIYA GELDİ

Kaftancıoğlu, dediği saatte CHP heyeti ile birlikte havalimanında hazır bulundu. Polisin kontrol noktası kurarak açıklama yapılması için Hazerfen Camii önünü işaret ettiği öğrenildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve CHP Milletvekili Mahmut Tanal, kendilerine engel olmak isteyen polis müdürleriyle tartıştı. Polisler havalimanı girişlerini bariyerlerle kapattı, bölgede polis helikopteri ve drone uçuruldu.

Daha sonra burada bir basın açıklaması yapan Kaftancıoğlu, "Bugün iş makinalarının olduğu yerde açıklama yapacaktık ama ne yazık ki mağdurları korumak yerine suçluları koruyan bir anlayış olduğu için iş makinalarının Atatürk Havalimanı'nı nasıl yerle bir ettiğini görülmesini istemediler. Dünyada ilk kurulan 10 havalimanından biri olan Atatürk Havalimanı'nın önündeyiz." dedi.

Siyasi yasaklı Kaftancıoğlu ve CHP'liler Atatürk Havalimanı'na gitti: Polisle karşı karşıya geldiler ile ilgili etiketler Canan Kaftancıoğlu CHP Atatürk Havalimanı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.