Siyasi tarihin en büyük şantajı!

Siyasi tarihte pek çok çıkış yaşandı ama İspanya'da Alajar kasabasının belediye başkanı Jose Bardallo'nun çıkışı dikkat çekenler arasında oldu.

 
Sabah Gazetesinin 2002 yılındaki haberine göre; İSPANYA'DA bir belediye başkanı, rahipliğinin avantajını kullanıp koltuğunu 18 yıldır kimselere kaptırmadı. Ülkenin güneyindeki Alajar kasabasının belediye başkanı Jose Bardallo, başkan seçildiğinden beri halk korku içinde yaşıyor. Çünkü 68 yaşındaki Bardallo politikaya atılmadan önce bir rahipti ve kasabada herkes günah çıkarmak için ona gidiyordu.
 
Ne zaman ki Sosyalist Parti'den başkan seçildi, o zaman herkes aynı şüpheyi taşımaya başladı: Acaba benim de sırlarımı açıklar mı?.. Bardallo da bu kozu gayet iyi kullandı ve 4 dönem üstüste seçim kazandı. Hakkındaki tüm iddialarını reddeden Bardallo "Ben kimseye baskı yapmıyorum, işimi yapıyorum" diyor.
Siyasi tarihin en büyük şantajı! ile ilgili etiketler İspanya Şantaj Jose Bardallo
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.