"Siyasal İslamcı mısınız?" sorusuna İhsan Aktaş'tan dikkat çeken cevap: Net bir şekilde söylüyorum!

24 TV Arafta Sorular programında Esra Elönü'nün sorularını yanıtlayan yazar İhsan Aktaş dikkat çeken açıklamalarda bulundu. "Ben siyasal İslamcı olduğumu net bir şekilde ortaya koyuyorum. " diyen Aktaş, "İslamcılık siyasal bir söylemdir. Bizim kendi inancımız, siyaset üretiminde bize yeter, gelmişmiş ülke olmak için Batı’ya köle olmak zorunda değiliz." ifadelerini kullandı.

GENAR Araştırma şirketinin başkanı ve Daily Sabah yazarı İhsan Aktaş, 24 TV Arafta Sorular programında Star Gazetesi yazarı Esra Elönü'nün sorularını yanıtladı.

"İSLAMCILIK SİYASAL BİR SÖYLEMDİR"

Elönü'nün 'İhsan Aktaş siyasal İslamcı mı?' sorusunu yanıtlayan Aktaş şu ifadeleri kullandı:

"Ben siyasal İslamcı olduğumu net bir şekilde ortaya koyuyorum. İslamcılık siyasal bir söylemdir ve şuna dayanır; bizim kendi inancımız, siyaset üretiminde bize yeter, gelmişmiş ülke olmak için Batı’ya köle olmak zorunda değiliz. 

Birileri kafasında kötü belirliyor ve o kötüye bir anlam yüklüyor. Siz de ondan kaçtığınız gün o kötüye bir anlam yüklüyorsunuz. Bir gün dindarlık kötü olarak adlandırıldığı gün İslam'dan mı çıkacağız?"

 

"Siyasal İslamcı mısınız?" sorusuna İhsan Aktaş'tan dikkat çeken cevap: Net bir şekilde söylüyorum! ile ilgili etiketler Esra Elönü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.