Siyanürle intiharda kahreden detay!

Bakırköy'ün Osmaniye mahallesinde bulunan bir dairede anne-baba ve çocuklarının cansız bedeni bulundu. Kaymakamlık olay yerinde siyanür tespit edildiğini açıkladı. Söz konusu olayda annenin yardım istemek için dışarıya çıkmak istediği anda hayatını kaybettiği belirlendi.

İstanbul'un Bakırköy ilçesindeki bir evde iş adamı Bahattin Delen ile eşi Zübeyde ve 7 yaşındaki çocukları Ali Delen'in cesetleri bulundu. Polisin ilk değerlendirmesi baba Bahattin Delen'in siyanürle intihar ettiği, eşi ve çocuğunun da kokudan etkilendiği yönündeydi. Fakat savcılık tarafından yapılan açıklamada "Önce eşinin ve çocuğunun zehirlenmesine sebebiyet verdi, ardından intihar etti" ifadeleri kullanıldı.

CAN HAVLİYLE YARDIM İSTEDİ

Yapılan araştırmalar sonunda annenin, siyanürden zehirlenmeye başladığı anda can havliyle yardım istemek için daire kapısını açtığı ancak aynı yerde hayatını kaybettiği belirlendi.


Siyanürle intiharda kahreden detay!

''NOT BIRAKTI'' İDDİASI

Hayatını kaybeden ailenin komşusu, "Duyduğumuz kadarıyla siyanürle zehirlenme olmuş. 3 kişilik bir aile. Üzüldük tabi komşumuzdu. Ayakkabısının içine not bıraktığı söyleniyor ama ne derece doğru bilmiyoruz. Karı, koca ve çocuk" dedi.

"ÇOK İYİ AİLELERDİ"

Mahallenin marketi Mehmet Çevik kan donduran olayla ilgili yaptığı değerlendirmede "Çok iyi bir ailelerdi. Maddi sıkıntıları yoktu. Çocukları Ali bu sene okula başlamıştı. Zübeyde Hanım da çok iyi bir insandı" ifadelerini kullandı.

Siyanürle intiharda kahreden detay! - Resim : 2

 

Siyanürle intiharda kahreden detay! ile ilgili etiketler İstanbul Bakırköy İntihar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.