Siyahi yolcuyu Afobe sandılar

Trabzonspor'un kadrosuna kattığı Benik Afobe Trabzon'a geldi. 27 yaşındaki golcünün gelişini görüntülemek isteyen gazeteciler, bir başka siyahi yolcuyu Afobe sanarak görüntülemek istedi. O anlar ilginç görüntülere sahne oldu.

Trabzonspor'un prensipte anlaştığı Benik Afobe'nin Trabzon'a gelişinde yaşananlar, izleyenleri gülümsetti.Başarılı golcünün havalimanından çıkışını bekleyen basın mensupları, başka bir siyahiyi Afobe sanarak görüntülemek istedi.

Gazetecilerin tavrı karşısında şaşıran siyahi yolcu, kendisinin Afobe olmadığını ve golcü oyuncunun arkasından geldiğini basın mensuplarına iletti.

AFOBE HAVALİMANINDAN ÇIKINCA GÖRÜNTÜ ALDILAR

Yaşanan karışıklığın ardından gazeteciler yeni transferi beklemeye devam ettiler. Afobe'nin havalimanından çıkmasıyla görüntü alan basın mensupları, kulüp aracının 27 yaşındaki oyuncuyu konaklayacağı otele götürmesinin ardından havalimanından ayrıldılar.

Siyahi yolcuyu Afobe sandılar

Ailesi ile birlikte Trabzon'a gelen Afobe, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra kendisini bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak.

Siyahi yolcuyu Afobe sandılar ile ilgili etiketler Trabzonspor Trabzon gazeteci futbolcu afobe

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.