Siyah Tuvalet Kağıdı Ne Kadar? Siyah Tuvalet Kağıdının Özellikleri Nelerdir?

Sosyal medyada çok konuşulan Siyah Tuvalet kağıdının özellikleri de merak konusu oldu. Tuvalet kağıdı fiyatlarına gelen zamla birlikte gündem olan Siyah Tuvalet kağıdı ünlü futbolcu Arda Turan'ın da evinde de olmasıyla dikkat çekti. Peki Siyah tuvalet kağıdı fiyatı ne kadar? Detaylar haberimizde...

Tuvalet kağıdı fiyatlarında artış yaşanması bir dönem çok konuşulmuştu. Döviz kurunda yaşanan dalgalanma ile birlikte 8'li tuvalet kağıdı 87-90 TL, 32'li tuvalet kağıdı 100-120 TL arasında satılmaya başlandı. Ancak gündeme Arda Turan'la birlikte gelen siyah tuvalet kağıdı kullanıcıların da araştırdığı bir konu oldu.

Siyah Tuvalet Kağıdı Özellikleri Nelerdir?

Siyah Tuvalet kağıdı Türkiye'de satılmıyor. Ancak futbolcu Arda Turan'ın fenomen eşi Aslıhan Turan'ın siyah tuvalet kağıdı kullanması ve evinden fotoğraflar paylaşması siyah tuvalet kağıdı fiyatlarını da beraberinde getirdi.

Siyah Tuvalet Kağıdı Ne Kadar? Siyah Tuvalet Kağıdının Özellikleri Nelerdir?

Siyah Tuvalet kağıdı fiyatı 6'lı paketinin 400 TL olduğu tahmin ediliyor. Diğer yandan ABD'li televizyon straı Kris Jenner'in evinde de siyah tuvalet kağıdı kullanması gündem olmuştu.

Siyah tuvalet kağıdının özellikleri normal tuvalet kağıdından farkı yok. Ancak üretimi sırasında boyanıyor. farklı renklerde üretilmesi fiyatının pahalı olmasında büyük bir etken.

Siyah Tuvalet Kağıdı Ne Kadar? Siyah Tuvalet Kağıdının Özellikleri Nelerdir? ile ilgili etiketler Arda Turan siyah tuvalet kağıdı fiyatı özellikleri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.