Siyah İnci'ye o sürpriz isim dahil oldu!

Tolgahan Sayışman ve Hande Erçel'in başrolleri paylaştığı 'Siyah İnci' dizisine, Melis Sezen dahil oldu.

'Siyah İnci' dizisinde 'Ebru' karakterini canlandıracak olan Melis Sezen, daha önce de 'Hayat Bazen Tatlıdır' projesinde yer almıştı.

wqrwqre

MELİS SEZEN KİMDİR?

1993 doğumlu olan Melis Sezen Selimpaşa Anadolu Lisesini bitirdikten sonra Koç Üniversitesine devam etmiştir. Sıkı bir Galatasaray taraftarı olan genç oyuncu henüz 23 yaşındadır. Hayat Bazen Güzeldir dizisinde Asya karakterine can verecek olan genç yıldız kuvvetli bir sosyal medya kullanıcısıdır. Dizinin fragmanlarının yayınlanması ile birlikte ciddi bir takipçi kitlesine sahip olan Melis Sezen her bölümden sonra yeni fanlar ile sosyal medya ortamında buluşmaktadır. Tanıtımlardan itibaren tüm güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken yıldız oyuncu güzel saçları ile de fark yaratmaktadır. Asya karakteri Melis’in oyunculuk deneyimi için önemli bir adım olacağa benziyor. Zira dizinin kazanacağı başarı ve oyuncuların performansları pek çoğu ekran deneyimi olmayan yıldızların tanınmasını sağlayacak.

Sıcak görüntüsü ve disiplinli çalışması ile dikkat çeken Melis Sezen tipik bir oğlak burcu kadını olarak karşımıza çıkıyor. Duru güzelliği ile okuldaki diğer öğrencilerin peşinden koştuğu Asya, okul dışı hayatında da en çok ilgi çeken öğrenciler arasında yer alıyor. Yönetmenliğini Hamdi Alkan ve senaristliğini Gani Müjde’nin yaptığı dizi görünüşe göre bizi alarak Hayat Bilgisi yıllarına geri götürecek. Burada karşımıza çıkan Hayat öğretmen ise Birce Akalay tarafından canlandırılıyor. Diğer dizilerde de olduğu gibi okul müdürü ile hemen her zaman ters düşen Hayat öğretmen bize her derste başka bir ders vereceğe benziyor.

Siyah İnci'ye o sürpriz isim dahil oldu! ile ilgili etiketler Melis Sezen Transfer siyah inci yeni
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.