Siyah İnci dizisine Almeda Abazi baskını!

Almeda Abazi önce akşam Siyah İnci'nin Yeniköy'deki setine baskın yaptı. Bir tepsi baklava alıp çekimlerin yapıldığı mekana gitti. Star TV ekranlarında yayınlanan Siyah İnci dizisinde Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman'ın öpüşme sahneleri sosyal medyayı hareketlendirdi. Eşi ile Hande Erçel'in 2 saat süren yakınlaşma sahnesini yönetmenin yanına oturup izledi. Tolgahan Sayışman ile Hande Erçel'in öpüşme sahneleri çok konuşulmuştu. Almeda Abazi kimdir?

Kocasının setine baskın yapan Almeda Abazi, kocası Tolgahan Sayışman'ın öpüşmesini izledi. Star TV ekranlarında yayınlanan Siyah İnci dizisinde Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman'ın öpüşme sahneleri sosyal medyayı hareketlendirdi. Siyah İnci dizisinde kocası Tolgahan Sayışman'ın Hande Erçel ile öpüşme sahnesini yerinde görmek isteyen Almeda Abazi, sete baskın yaptı. Eşi ile Hande Erçel'in 2 saat süren yakınlaşma sahnesini yönetmenin yanına oturup izledi. Almeda Abazi kimdir?

almedaerfae

Siyah İnci dizisinde kocası Tolgahan Sayışman'ın Hande Erçel ile öpüşme sahnesini yerinde görmek isteyen Almeda Abazi, sete baskın yaptı.

Star TV ekranlarında yayınlanan Siyah İnci dizisinde Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman'ın öpüşme sahneleri sosyal medyayı hareketlendirdi.

BAKLAVA ALIP SETE GİTTİ

Tolgahan Sayışman'ın eşi Almeda Abazi'yi takipçileri "Öpüşme tehlikeli, dikkat et" diye sürekli uyardı. Mesajlara cevap vermeyen Almeda Abazi önceki akşam dizinin Yeniköy'deki setine baskın yaptı. Bir tepsi baklava alıp çekimlerin yapıldığı mekana gitti.

YÖNETMENİN YANINA OTURUP İZLEDİ

Eşi ile Hande Erçel'in 2 saat süren yakınlaşma sahnesini yönetmenin yanına oturup izledi.

Tolgahan Sayışman ile Hande Erçel'in öpüşme sahneleri çok konuşulmuştu.

İkilinin dizideki öpüşme sahnelerinden kareler;

opAAme_2

opAAme

HANDE ERÇEL KİMDİR?

“Güneşin Kızları” adlı dizide “Selin Yılmaz” karakterini oynamaktadır.

Hande Erçel, 1993 yılında Balıkesir, Bandırma‘da doğmuştur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Ü Türk Sanatları Bölümü’nde okumaya devam etmektedir.

erAel

2014 yılında Show Tv‘de yayına başlayan ve beş bölümde sonlanan “Çılgın Dershane Üniversitede” adlı dizide oyunculuğa başladı. Paşhan Yılmazel, Duygu Çetinkaya, Berrin Keklikler, Okan Karacan gibi oyuncularla birlikte rol aldı.

2014 yılında “Hayat Ağacı” adlı dizide (Selin Karahanlı) karakterini canlandırırken İdil Fırat, Fikret Kuşkan, Onur Saylak, Özge Özberk, Kenan Bal ile beraber oynadı.

Hande Erçel, 2015 yılında düzenlenen Miss Cilivaliton of the World yarışmasına katılıp Azerbaycan‘da düzenlenen bu yarışmada ikinci oldu.

Hande Erçel, Kanal D ekranlarında 18 Haziran 2015 tarihinde Sadullah Çelen yönetmenliğinde başlayan “Güneşin Kızları” adlı dizide “Selin Yılmaz” karakterini oynamaktadır. Dizinin oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Evrim Alasya, Kanat Heparı, Tolga Sarıtaş, Berk Atan, Miray Akay, Sarpcan Köroğlu, Burcu Özberk, Sarper Arda, Meltem Gülenç, Teoman Kumbaracıbaşı, Funda İlhan gibi isimler yer almaktadır.

satAAman

TOLGAHAN SAYIŞMAN KİMDİR?

Tolgahan Sayışman, 17 Aralık 1981 tarihinde İstanbul‘da doğmuştur. Baba tarafı Selanik‘li anne tarafı Trabzon‘ludur. Nil adında bir kız kardeşi var. Kadıköy İntaş Lisesini bitirdikten sonra Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu.

2002 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında birinciliği Kıvanç Tatlıtuğ‘a kaptırdı. 2004 yılında Manhunt of Turkey ve 2005 yılında Güney Kore‘de yapılan Manhunt International yarışmalarında birinciliği elde etti.

Tolgahan Sayışman, Ekoldrama ve Ayla Algan‘dan uzun süre oyunculuk eğitimi aldı. Ardından dizilerde rol aldı. Özellikle izlenme rekorları kıran Elveda Rumeli dizisinde canlandırdığı “Karakalpaklı Mustafa” rolüyle dikkatleri üzerine çekti.

Tolgahan Sayışman, 2012 yılında model ve oyuncu Selen Soyder ile evlendi.

Filmleri
2004 – Avrupa Yakası
2006 – Acemi Cadı
2006 – Esir Kalpler
2006 – Maçolar
2007 – Dicle
2007 – 2009 – Elveda Rumeli
2007 – Hepsi1
2008 – Aşk Tutulması
2009 – Kavak Yelleri
2009 – Aşk Geliyorum Demez
2010 – – Lale Devri
2014 – Büyük Sürgün

almeda

ALMEDA ABAZİ KİMDİR?

Miss Globe 2008 Dünya güzeli.
Almeda Abazi; 13 Şubat 1992’de Arnavutluk’ta doğdu. Katıldığı 3 güzellik yarışmasında da kraliçe seçilerek Miss Tiran, Miss Albania ve Miss Globe Kainat Güzeli ödüllerini kazanmıştır. Lise Eğitimini İstanbul Özel Tarhan Kolejinde tamamlamıştır. İstanbul Aydın Üniversitesi Bil Sanat Akademisi oyunculuk bölümünde eğitim almıştır. Üniversite eğitimine Devlet Konservatuarı öğrencisi olarak devam etmektedir. Mankenlik yapmaktadır. Türkiye’ye yerleşen Almeda Abazi mesleki hayatını Türkiye’de devam ettirme kararı verdi.

Dansa karşı özel bir ilgisi ve becerisi vardır. Hemen hemen katıldığı tüm programlarda dans eden Almeda program sunucularından ve izleyicilerden tam not almıştır. Katıldığı yarışma proğramı “Yok Böyle Dans”’ın iddialı isimlerinden birisi olmuştur.

Bir açıklamasında, Türkan Şoray ve Beyonce hayranı olduğunu dile getiren Almeda Abazi, “Oyunculuğa geçersem benim için de Türkan Şoray kuralları geçerli olacak” dedi. Abazi, Beyonce‘ye de rakip olabileceğini söyledi.

Şu ana kadar bulunduğu Sinema Filmleri; Konak ve Şov Biznıs, TRT Dizisi Ayrılık’ta rol almıştır.
Bamya yemeğinden nefret eden ve en gizli zevki “Paraşütle atlamak” olan Almeda Abazi Kickboks da biliyor.

Boyu 1.72 cm olan Almeda Abazi 2012 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasına katılmıştır.

Siyah İnci dizisine Almeda Abazi baskını! ile ilgili etiketler Almeda Abazi Tolgahan Sayışman Hande Erçel öpüşme sahnesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.