Siyah İnci dizisi bu hafta yayınlanan bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Siyah İnci dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Siyah İnci yeni bölümde neler olacak sorusuna cevap arayan diziseverler, Siyah İnci yeni fragmanını araştırıyor. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Siyah İnci'de heyecan doruktaydı. Siyah İnci 8. bölümü ile izleyicilere duygu yüklü dakikalar yaşattı. Son bölümde Melek kızıyla barıştıktan sonra onun Vural'la para için evlenmediğine bir kez daha emin oluyor. Bölümden sonra 9. bölümde neler yaşanacak? sorusu herkesin merak ettiği konular arasına girdi bile. Yaşananların ardından Siyah İnci 9. yeni bölüm fragmanı bekleniyor. Peki , Siyah İnci dizisinin 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?? İşte Siyah İnci son bölüm izleme yolları ve yaşananlar...

Siyah İnci'nin yeni fragmanı büyük bir merakla bekleniyor… Son bölümde yaşanan heyecana tanık olan izleyenler 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı araştırıyorlar. Her bölümü sürprize açık dizide son bölümde Hazal’ı gördüğü anda onun kendi kızı olduğunu anlayan Aziz, Melek’e hesap sormaya gittiği yerde, Hazal’la karşılaşınca, yıllardır hasret kaldığı kızına sarılmak ve kokusunu içine çekme imkanı yakalamıştır. Dizinin yayın saatini kaçıranlar haberimizden Siyah İnci son bölümü izleyebilirsiniz. Siyah İnci 8. bölüm izleme linki haberimizde. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Bölümden sonra 9. bölümde neler yaşanacak? sorusu herkesin merak ettiği konular arasına girdi bile. Yaşananların ardından Siyah İnci 9. yeni bölüm fragmanı bekleniyor.Peki Siyah İnci 9. yani yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

siyah

SİYAH İNCİ SON BÖLÜM ÖZETİ

Kenan ve Irmak evlilik yolunda… Hazal’ı gördüğü anda onun kendi kızı olduğunu anlayan Aziz, Melek’e hesap sormaya gittiği yerde, Hazal’la karşılaşınca, yıllardır hasret kaldığı kızına sarılmak ve kokusunu içine çekme imkanı yakalamıştır. Aşağıda paylaştığımız linkten yayınlandığı anda Siyah İnci son bölümünü izleyebilirsiniz.

SİYAH İNCİ 8. BÖLÜM İZLE!

Kenan ise hızla Irmak’la evlilik yoluna girmiştir. Bu haber duydukları anda hem Hazal’da, hem Demiroğlu hanesinde büyük bir şok ve yıkım yaratacaktır. Kenan aşklarının son nişanı olarak Hazal’ın boynundaki Siyah İnci’yi geri alır… O kolyenin hakedene takılmasını istemektedir.
Melek kızıyla barıştıktan sonra onun Vural’la para için evlenmediğine bir kez daha emin olmuştur.

Hazal çaresiz kaldığı anda itiraf eder annesine gerçeği… Vural’ın kızıyla zorla birlikte olduğunu öğrenen Melek, deliye döner. Bu sırrın Melek tarafından öğrenilmesi büyük yüzleşmelere ve hesaplaşmalara yol açacaktır…

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Fırtınalı gece hem şehri, hem de Kenan ve Hazal’ı esir etmiştir. Tıpkı denizde kopan fırtına gibi birbirlerine öfkelerini kusan, didişen, hiddetlenen iki aşık, sabaha karşı dinen fırtınayla birlikte durulmuş, başbaşa olmanın huzuruna, hasrete, aşka ve dinginliğe teslim olmuşlardır. Siyah İnci yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmış değil. Siyah İnci yeni fragmanı yayınlandığı anda aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

SİYAH İNCİ 9. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Ertesi sabah yayılan haber, hem Demiroğlu hanesine, hem de Melek ve Aziz’in yüreğine bomba gibi düşmüştür. Fırtına da alabora olan tekne ve kıyıya vuran iki ceset haberi, bütün öfkeleri, küslükleri ve hırsları ortadan kaldırmış, yerini endişeye bırakmıştır.

İki aşık geriye döndüklerinde, onları kıyıda, mecbur bırakıldıkları, hayat ve kaderleri karşılar adeta… Herkes sahildedir. Büyük bir yüzleşme beklemektedir ikiliyi… Hazal ve Kenan geri dönmüştür… İçlerine gömdükleri aşkları, yarım kalan hayatlarıyla beraber… Artık bir de ortak sırları vardır… Fırtınanın ardından doğan güneşi, aynı yatakta, koyun koyuna uyanarak karşıladıklarını kimseye söylememeye yemin etmişlerdir. Geçirdikleri gece, bir sır olarak dillerine ve kalplerine mühürlenmiştir.k karşıladıklarını kimseye söylememeye yemin etmişlerdir. Geçirdikleri gece, bir sır olarak dillerine ve kalplerine mühürlenmiştir.

Siyah İnci dizisinde kocası Tolgahan Sayışman'ın Hande Erçel ile öpüşme sahnesini yerinde görmek isteyen Almeda Abazi, sete baskın yaptı.

Star TV ekranlarında yayınlanan Siyah İnci dizisinde Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman'ın öpüşme sahneleri sosyal medyayı hareketlendirdi.

BAKLAVA ALIP SETE GİTTİ

Tolgahan Sayışman'ın eşi Almeda Abazi'yi takipçileri "Öpüşme tehlikeli, dikkat et" diye sürekli uyardı. Mesajlara cevap vermeyen Almeda Abazi önceki akşam dizinin Yeniköy'deki setine baskın yaptı. Bir tepsi baklava alıp çekimlerin yapıldığı mekana gitti.

YÖNETMENİN YANINA OTURUP İZLEDİ

Eşi ile Hande Erçel'in 2 saat süren yakınlaşma sahnesini yönetmenin yanına oturup izledi.

Tolgahan Sayışman ile Hande Erçel'in öpüşme sahneleri çok konuşulmuştu.

DİZİNİN KONUSU

Hazal ve Kenan’ın tutku dolu aşkı... Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal (Hande Erçel) ve Kenan’ın (Tolgahan Sayışman) aşkı, Vural’ın (Berk Hakman ) kasabaya gelişi ve Hazal ‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişecek ve iki sevgilinin hayatları alt üst olacak. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda Merve Polat, Hüseyin Avni Danyal, Burak Altay, Çağla Demir, Yeşim Büber, Melis Sezen, Mehmet Mehmedof da yer alıyor. Yönetmenliğini Erol Özlevi’nin yaptığı dizinin senaristi ise Yekta Torun. Heyecanlı ve sürükleyici hikayesi ile izleyiciyi etkisi altına alacak olan “Siyah İnci” Eylül'de Star’da.

OYUNCU KADROSU

TOLGAHAN

TOLGAHAN SAYIŞMAN (KENAN)

17 Aralık 1981 İstanbul doğumlu oyuncu 1.88 boyunda ve 85 kilodur. Akrep burcu olan oyuncu Almeda Abazi ile evlidir. Doğuş Üniversitesi İşletme bölümü mezunudur. Fahriye Evcen’le başrollerini paylaştığı Aşk Tutulması isimli filmde tanınmaya başlamıştır. Asla Vazgeçmem dizisinde Yiğit Kozan karakteriyle büyük bir kitleye sahip olmuştur.

HANDE

HANDE ERÇEL (HAZAL)

Dizinin başrol karakteri Hazar bir garson kız olarak rol oynayacak. 1993 Balıkesir doğumlu ünlü güzel oyuncu Azerbaycan’da yapılmış olan güzellik yarışmasına katılmış ve bu yarışmada 2. olmayı başarmıştı. 1.75 boyunda ve 56 kiloda olan oyuncu Çılgın Dershane’deki Meryem performansıyla beğenilmişti. Kanal D ekranlarında yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde Selin karakteriyle büyük kitlelere hitap etti. Geçtiğimiz sezon ise Burak Deniz’le Aşk Laftan Anlamaz dizisinde başrolde yer almıştır.

Siyah İnci dizisi bu hafta yayınlanan bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? ile ilgili etiketler siyah inci yeni fragman son bölüm 9. bölüm fragman 8. bölüm izle son bölüm izle
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.