"Siyah Beyaz Aşk" geliyor... Yeni diziden ilk fragman!

Kanal D’nin yeni dizisi 'Siyah Beyaz Aşk', 16 Ekim Pazartesi akşamı ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.

Yapımcılığını D Producitons’ın üstlendiği, başrollerini İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay'ın paylaştığı, yönetmen koltuğunda Yasin Uslu’nun oturduğu 'Siyah Beyaz aşk' dizisinin senaryosu Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon’a ait.

Ferhat, peşine düştüğü adamı yaşatmak için bir doktora ihtiyaç duyar. Kendini insanları iyileştirmeye adamış olan doktor Aslı ile yolları bu sebeple kesişir. Hayatta asla yan yana gelemeyecek, siyahla beyaz kadar zıt iki insan.
Sevmeyi unutmuş, gerektiğinde gözünü karartıp can alabilen Ferhat ile yüreği sevgi dolu, kendini insanları iyileştirmeye adamış doktor Aslı’nın hikayesini konu alan dizi, ilk bölümü ile 16 Ekim Pazartesi akşamı Kanal D’de yayınlanacak.

"Siyah Beyaz Aşk" geliyor... Yeni diziden ilk fragman! ile ilgili etiketler İbrahim Çelikkol Birce Akalay Kanal D eylem canpolat yasin uslu siyah beyaz aşk yeni dizi ferhat ile aslı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.