Siyah Beyaz Aşk 5. bölüm fragmanı yayınlandı! /VİDEO

Siyah Beyaz Aşk bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilere yine nefes kesen sahneler yaşattı. Yayınlanmaya başladığı günden beri, izleyicileri ekranlara kilitleyen dizi gerek oyuncu gerekse hikayesiyle dikkat çekiyor. 4. bölümde Aslı tarafından bıçaklanan Ferhat, onun da kötü tarafa geçtiğini savunuyor; ikili arasında yeni bir hesaplaşma başlıyor. Siyah Beyaz Aşk son bölümü izleyemeyenler neler yaşandığını merak ederken, ekran karşısında dizinin keyfini çıkaranlar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediyor.Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı diziseverler tarafından merak edilmeye başlandı. Siyah Beyaz Aşk 4. bölümde neler yaşandı. Siyah Beyaz Aşk 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ayrıntılar haber özette...

Siyah Beyaz Aşk son bölüm nefes kesen sahnelerle izleyicisiyle buluştu. 6 Kasım akşamı yayınlanan Siyah Beyaz Aşk son bölüm ardından dizinin fanları Siyah Beyaz Aşk 5. yeni bölüm fragmanı için arayışa başladı. İlgiyle izlenen dizide bu hafta; Esra’nın ciddi durumu ve ameliyatının acil durumu nedeniyle Aslı zor dakikalar yaşadı. Ferhat’ın ameliyata izin vermesi sonrası Aslı öğrendiği gerçekle büyük bir yıkım yaşadı. Özellikle ameliyat sahneleri nefes kesti. Siyah Beyaz Aşk son bölüm izleme linki haberimizde yer alıyor. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı diziseverler tarafından merak edilmeye başlandı. Siyah Beyaz Aşk 4. bölümde neler yaşandı. Siyah Beyaz Aşk 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ayrıntılar haber özette...

SAYAH_BEYAZ_AAK

SON BÖLÜM ÖZETİ

Siyah Beyaz Aşk 4. bölümde, Aslı tarafından bıçaklanan Ferhat, onun da kötü tarafa geçtiğini savunuyor; ikili arasında yeni bir hesaplaşma başlıyor!
Ferhat’tan gördüğü şiddet üzerine onu bıçaklayan Aslı’yı büyük bir yüzleşme bekler. Ferhat, Aslı’nın artık kendisini daha iyi anlayabileceğini savunur. Aslı ise bilerek öldürmediğini ve istese bunu yapabileceğini savunur. Ferhat, Aslı’nın da artık karanlığa adım attığını ve her şeyin daha farklı olacağını düşünür. Aşağıdaki linkten Siyah Beyaz Aşk 4. son bölümünü yayınlandığı anda izleyebilirsiniz.

SİYAH BEYAZ AŞK 4. BÖLÜM İZLEME LİNKİ!
Öte yandan Aslı ile Ferhat, bir arada vakit geçirdikçe ikilinin gizli duyguları da ortaya çıkmaya başlar. Aslı, Ferhat’ın geçmişini sorgulamaya başlarken, Ferhat’tan hiç beklemediği bir hamle gelir.

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜM

Siyah Beyaz Aşk 4. Bölümde Ferhat’ı bıçaklayan Aslı, beklemediği bir hamleyle karşılaşıyor!

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Siyah Beyaz Aşk dizisi son bölümün bitmesi ile birlikte 5. yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı.

SİYAH BEYAZ AŞK 5. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Siyah Beyaz Aşk dizisinin konusu Ferhat, peşine düştüğü adamı yaşatmak için bir doktora ihtiyaç duyar. Kendini insanları iyileştirmeye adamış olan doktor Aslı ile yolları bu sebeple kesişir. Hayatta asla yan yana gelemeyecek, siyahla beyaz kadar zıt iki insan.

Birini değiştiremediğin noktada kader tersine dönerAslı, zorla alıkonulduğu çiftlikte baskı altında yaralı bir adama hayat vermeye çalışırken görmemesi gereken bir şey görür. İyilik meleği sandığı, Ferhat'ın dayısı Namık'ın aslında bir katil olduğuna tanık olur. Artık Aslı'nın yaşaması imkansızdır. Namık tarafından ölüm fermanı imzalanır. Ferhat tam Aslı'yı öldüreceği sırada ona yaşaması için bir şans tanır. Tek bir şartla… Aslı'nın hayatını değiştirecek bir şartla. Bu “şart” hem Aslı'nın hem de Ferhat'ın hayatını kökünden değiştirecektir.

SİYAH BEYAZ AŞK KONUSU NEDİR?

Erkeğin kararmış kalbine çiçek açtırmaya yemin etmiş bir kadın düşer. Can alan el, hayat veren elle buluşur. Aşk en olmazı oldurur. Çünkü Aşk bütün kötülükleri temize çeker, değiştirir, iyileştirir!

Ferhat, peşine düştüğü adamı yaşatmak için bir doktora ihtiyaç duyar. Kendini insanları iyileştirmeye adamış olan doktor Aslı ile yolları bu sebeple kesişir. Hayatta asla yan yana gelemeyecek, siyahla beyaz kadar zıt iki insan. Aslı, zorla alıkonulduğu çiftlikte baskı altında yaralı bir adama hayat vermeye çalışırken görmemesi gereken bir şey görür. İyilik meleği sandığı, Ferhat’ın dayısı Namık’ın aslında bir katil olduğuna tanık olur. Artık Aslı’nın yaşaması imkansızdır. Namık tarafından ölüm fermanı imzalanır. Ferhat tam Aslı’yı öldüreceği sırada ona yaşaması için bir şans tanır. Tek bir şartla… Aslı’nın hayatını değiştirecek bir şartla. Bu “şart” hem Aslı’nın hem de Ferhat’ın hayatını kökünden değiştirecektir.

SİYAH BEYAZ AŞK OYUNCULARI KİMDİR?

ibrahim-celikkol-sli

İBRAHİM ÇELİKKOL (FERHAT ASLAN)

11 yaşındayken babasının gözlerinin önünde öldürülmesiyle bütün hayatı değişir. Tertemiz hayat dolu bir çocuk olan Ferhat, dayısı Namık sayesinde kirli işlere bulaştırılır ve ailesi için kendisini feda eder. Namık'ın sağ kolu ve en güvendiği kişidir. Namık'ın bütün karanlık işlerini yapar. Korkusuz ve yeri geldiğinde acımasızdır. İçindeki sevgiyi sonsuza dek gömdüğüne inanır.

BARCE

BİRCE AKALAY (ASLI ÇINAR)

Lise çağında babasını kaybeder. Hayata olan bağlılığı, umudunu hiç kaybetmemesi ve mücadeleci kişiliği onu ayakta tutar. Ağabeyi Cem ile birlikte yaşar. Başarılı ve yardımsever bir genel cerrahtır. Bağımsız ruhludur. Hayat doludur. İnsanların sevgi ve emekle değişebileceklerine, iyileşebileceklerine inancı tamdır.

MUHAMMET UZUNER (NAMIK EMİRHAN)

Annesi ve babasını kaybettikten sonra kardeşlerine bakabilmek için her işe girip çıkmış, en sonunda da kirli işlere bulaşmıştır. Yaşadığı zorluklar Namık'ı hırslı ve acımasız biri haline getirmiştir. Politikaya atılmaya karar verdikten sonra işleri Ferhat'a devredip, yardımsever bir iş adamı kimliğine bürünmüştür. Belediye başkanlığı seçimlerine hazırlanmaktadır. Amacına ulaşmak için her yolun mübah olduğuna inanır.

Siyah Beyaz Aşk 5. bölüm fragmanı yayınlandı! /VİDEO ile ilgili etiketler siyah beyaz aşk son bölüm yeni bölüm fragman yeni bolüm 4. bölüm 5. bölüm fragman son bölüm izle
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.