Siyah Beyaz Aşk 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Siyah Beyaz Aşk bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilere yine nefes kesen sahneler yaşattı. Yayınlanmaya başladığı günden beri, izleyicileri ekranlara kilitleyen dizi gerek oyuncu gerekse hikayesiyle dikkat çekiyor. Ferhat’ın karşısında dikilen kardeşi savcı Yiğit ise adalet için savaşmaya hazırdır. Aslı, zorla tutulduğu çiftlik evinde gördüklerinden sonra Namık Emirhan tarafından ölmesi kararlaştırılır. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı diziseverler tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde...

Kanal D'nin sevilen dizisi Siyah Beyaz Aşk dün akşam 3. bölüm ile ekranlara geldi. Başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay'ın bulunduğu dizi pazartesi akşamları ekranlara geliyor. Abisinin hayati tehlikesinin bulunması nedeniyle gerçekleri bir süre daha saklamaya devam etmek isteyen genç kız tüm ısrarlara rağmen konuşmayacak. 3. son bölümde tehditlere boyun eğmek zorunda kalan Aslı, zorla Ferhat ile evleniyor. Heyecanın dorukta olduğu dizi Siyah Beyaz Aşk 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son bölüm izlemek isteyenler ve detaylar hakkında her şey haberimizde...

aAk
Siyah Beyaz Aşk dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Yiğit’le karşılaşmaları başta Yeter ve Namık olmak üzere ailedeki herkesi etkiledi. Yeter, çok özlediği oğluna yaklaşmak istedi ancak Namık buna kesinlikle karşıydı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı diziseverler tarafından merak edilmeye başlandı.

Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

jagnaf

NELER YAŞANDI?

Cem ve Yiğit’in nikâhı basmasıyla ağabeyinin hayatı ve istemediği bir evlilik arasında kalan Aslı, Ferhat’la yaptığı anlaşmayı bozamaz ve Cem’in bütün ısrarına rağmen ona gerçeği söyleyemez. Üstelik Ferhat’la aynı evin içinde yaşamaya ve hem o hem de ailesi tarafından hiç istemediği bir evcilik oyunu oynamaya zorlanır.

Yiğit’le karşılaşmaları başta Yeter ve Namık olmak üzere ailedeki herkesi etkiler. Yeter, çok özlediği oğluna yaklaşmak ister ancak Namık buna kesinlikle karşıdır. Cüneyt ise kendisinden habersiz bilgisayarın peşine düşen Ferhat’la karşı karşıya kalacak ve hayatıyla ilgili zor bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

Ferhat Aslı’dan, başta Sinan olmak üzere geçmişindeki her şeyden uzak durmasını ister. Aslı ise elinden geldiğince ona direnmeye çalışırken, Ferhat sayesinde bugüne kadar hiç tanışmamış olduğu kendi karanlığıyla tanışacaktır.

SİYAH BEYAZ AŞK 2. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Aslı'nın asıl amacı zaman kazanıp onun elinden kurtulmaktır. Ancak Ferhat, Aslı’yı can evinden vurarak abisi Cem’in hayatıyla tehdit eder. Üstelik zaman daralıyordur ve Yeter’in de fazla heveslenmesiyle, Aslı zorla yapacağı bu evliliğe doğru hızla ilerlemektedir. Aslı, Ferhat’ı ve ailesini atlatmayı başarıp, yaşadığı bu tutsaklıktan kurtulabilecek midir?

Kardeşinin kaybolduğunu öğrenen Cem, dayısı Namık’ın kirli işlerini açığa çıkarmaya çalışan savcı Yiğit’le birlik olup Aslı’yı aramak için kolları sıvar. Ancak farkında bile olmadıkları bazı engellerle karşılaşmak zorunda kalırlar. Her şeye rağmen kardeşinin izini bulan Cem, onu bulup Ferhat’ın elinden alabilecek midir?

Yeter, Gülsüm’ün karnındaki bebek yüzünden onu iyice sıkıştırmaktadır. Gülsüm, bir an önce bu durumdan kurtulmak için Cüneyt’ten bir şeyler yapmasını ister. Cüneyt ise bilgisayarın peşine düşer ancak bir türlü işler istediği gibi gitmez ve üstelik Ferhat’a yalan söylemek zorunda kalır.

siyah_beyaz

İLK BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Ferhat babası kadar sevdiği Namık’ın bilgisayarının çalındığını öğrenir. Bilgisayarın içindeki belgelerin ortaya çıkması Namık’ın yıllardır hazırlandığı belediye başkanlığı seçimlerini kaybetmesi ve hapse girmesi demektir. Ferhat bilgisayarı çalan Adem’i yakalar ve tam konuşturacakken Adem vurulur. Ferhat’ın bilgisayarı bulabilmesi için Adem’i yaşatması gerekmektedir.

Genel cerrah olan Aslı, bir doktor arkadaşına yardım amacıyla onun yerine göreve gider ve kendini Ferhatların çiftliğinde bulur. Vurulmuş adamı ameliyat etmek zorundadır. Kanunsuz bir olaya karışmak istemeyen Aslı, Ferhat’ın oyununa gelip ameliyatı yapar. Aslı adamın hayatını kurtarıp çiftlikten elini kolunu salla sallaya çıkabileceğini düşünmektedir. Oysa olaylar hiç de planladığı gibi gelişmez. Ferhat ve Aslı’nın hayatları o günden sonra bambaşka bir yöne doğru akmaya başlayacaktır.

ASLI'YI HEYECANLANDIRAN TANIŞMA

Ferhat'ın annesi Yeter, Aslı ile tanışmaya halinden memnun şekilde gelir. Yeter ile birlikte gelen Gülsüm'ü de gören Aslı ne olduğunu anlayamaz ve çok şaşırır. Hiç sevmediği bir adam ile evlenmek zorunda olan Aslı, gelinlik giyip, aile içi bir törenle nikah masasına oturur. Ferhat ile zorla evlenmek zorunda kalan Aslı, bu evlilikten kurtulmak için bir çıkış yolu bulabilecek mi? Aslı gerçekleri, Ferhat'ın ailesine anlatacak mı?

Ferhat'ın Aslı'yı öldürmek istememesi Namık'ı kızdırır. Aslı, babası bildiği Namık Emirhan'ın gerçek yüzünü çiftlikte görmüştür. Temiz kalpli olarak gördüğü kişinin, görünmeyen karanlık bir tarafının olduğunu görmesi Aslı için yıkım noktası olur.

Siyah Beyaz Aşk 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? ile ilgili etiketler siyah beyaz aşk 4. bölüm fragman son bölüm izle
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.