Siyah Beyaz Aşk 32. final bölümü fragmanı izle! Aslı ölecek mi?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Siyah Beyaz Aşk final yapıyor. Ekranlara veda edecek dizinin final bölümü fragmanı yayınlandı. İzleyiciler dizinin ne zaman final yapacaığını ve fragmanı merak ile araştırıyorlar. Fragman'da Aslı hastaneye kaldırılıyor. Aslı'ya ne olacağı merak ediliyor. İşte Siyah Beyaz Aşk 32.bölüm fragmanı izle! Detaylar haberimizde...


Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, Muhammet Uzuner, Arzu Gamze Kılınç, Ece Dizdar, Deniz Celiloğlu, Cahit Gök, Uğur Aslan, Sinem Ünsal ve Kadriye Kenter'in oyuncu kadrosunda yer aldığı Siyah Beyaz Aşk final yapıyor. Pazartesi akşamları yayınlanan dizinin final fragmanı yayınlandı. İşte Siyah Beyaz Aşk 32.bölüm fragmanı izle! Ne zaman final yapacak? Hangi gün? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Siyah Beyaz Aşk 32. final bölümü fragmanı izle! Aslı ölecek mi?

FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Aslı ölüm kalım savaşı veriyor; Ferhat için kritik bekleyiş başlıyor!
Jülide, teyzesi Aslı'dan intikam almak için bir anda hayatına dahil olmuştu. Hasta yatağında komiser Cem'i öldüren Jülide, annesinin intikamı için son darbeyi Aslı'ya vurmaya kalkışır. Tıpkı annesinin intiharı gibi Aslı'yı mutfağa kilitler ve gazdan zehirlenerek ölmesi için kaderine bırakır. Jülide, yaptığından pişman olsa da her şey için çok geçtir.

Ferhat ise Cüneyt ile yüzleştikten sonra Aslı'nın büyük bir tehlikede olduğunu öğrenir. Aslı'yı hastaneye kaldıran Ferhat için zor dakikalar başlar. Aslı ve karnındaki bebeklerinden müjdeli haberi bekleyen Ferhat, ona ve çevresine verdiği zararın pişmanlığını yaşamaya başlar.


31.BÖLÜM ÖZETİ


Namık’ın babası olduğunu öğrenen Ferhat, bu büyük gerçek ile yüzleşmek zorunda kalır. Ferhat, Namık’a doğrulttuğu silahı indirmeyi mi tercih edecek yoksa Namık’ın cezasını kendi elleriyle mi verecektir?
Açığa çıkan bu büyük sır Aslı ve Ferhat aşkı için de yeni bir sınav anlamına gelmektedir. Ferhat, Aslı dâhil çevresindeki herkesten uzaklaşmayı tercih edecekken, Aslı her şeye rağmen Ferhat’ı yalnız bırakmamak için elinden geleni yapacaktır. Aslı, Ferhat’ın yaralarını aşkları ile tedavi etmeyi başarabilecek midir?


Ferhat’ı sonsuza dek kaybettiğini düşünen Yeter’in kendi hayatı ile ilgili çok önemli bir gerçek ortaya çıkacaktır. Yeter’in herkesten sakladığı bu büyük sır nedir?


İdil’in ortadan kaybolmasının polisler tarafından araştırılması Jülide’yi tedirgin eder. Cüneyt ile birlikte yeni bir başlangıç yapmanın planlarını kurarlar. Ancak bu yeni başlangıçtan önce Jülide’nin Aslı ile göreceği bir hesabı vardır. Jülide’nin intikam için gidebileceği son nokta neresidir?

Siyah Beyaz Aşk 32. final bölümü fragmanı izle! Aslı ölecek mi? - Resim : 2
30.BÖLÜM ÖZETİ


Ferhat, polislerin elinden kurtulmayı başaran Namık’ın peşine düşer. Tek amacı polislerden önce Namık’ı bulup, Necdet’in intikamını almaktır. Bu uğurda etrafında ne varsa yakıp yıkmaktan çekinmeyecektir. Aslı ise Ferhat’ın geri dönüşü olmayan bir hata yapmaması için elinden geleni yapacaktır. Bu yolda Ferhat’ı Namık’tan uzak tutmak için Aslı’nın yapacakları ikilinin aşkı arasında yeni engellerin ortaya çıkmasına neden olacaktır. Aslı, Ferhat’ın öfkesini aşkları ile dizginlemeyi başarabilecek midir?
Namık polislerin elinden kaçmayı başardıktan sonra kaçak hayatı yaşamaya başlar. Ferhat, her yerde kendisini ararken, Namık da Ferhat’tan kolay kolay vazgeçmeyeceğini gösterecektir. Namık’ın Ferhat’ı tekrar kendi tarafına çekebilmek için tercih ettiği yol ne olacaktır?
Gülsüm, kendilerini yıllarca Namık’a mahkûm edenin Ferhat olduğunu düşündüğü için abisine karşı öfkelidir. Yeter ise yıllardır sakladığı gerçeğin ortaya çıkışı ile evlatlarını kaybetmenin eşiğine gelecektir. Tüm yaşananlara rağmen Yeter’in çocuklarını ve ailesini bir arada tutması mümkün olabilecek midir?


SİYAH BEYAZ AŞK 29.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Hülya ve Dilsiz’in düğünü Ferhat ile Aslı’yı tekrar bir araya getirecekken düğün gecesi ortaya çıkan beklenmedik tehlike kimi hedef alacaktır? Düğünde yaşanan şok edici olay, Yiğit’in eline Namık Emirhan’ı hapse attıracak çok önemli bir kozu vermiş olacaktır. Yiğit, hedefine doğru ilerlerken atacağı adımlar Ferhat’ı da hayatının en önemli sırrı ile yüzleşmenin eşiğine kadar getirecektir. Ferhat, Namık ile büyük yüzleşmesine giderken, Yiğit’in kurduğu plan başarılı olabilecek midir?

Aslı’nın evden gidişi Vildan’ın Ferhat ile ilgili umutlarını iyice artıracaktır. Ancak, Aslı ve Ferhat aşkının arasına girebilmenin sandığı kadar kolay olmayacağını gören Vildan hayatı ile ilgili önemli bir karar vermenin eşiğine gelir. Vildan’ın bu kararı ne olacaktır?

Cüneyt, Abidin ve Gülsüm’ün kendisine kurdukları oyunu bozduğunu sanırken Gülsüm’ün beklenmedik hamlesi işleri tersine çevirecektir. Gülsüm, Abidin’in eve geri dönmesinin yolunu açarken, Cüneyt ise işlediği hangi suçun bedelini ödemek zorunda kalacaktır?

BİRCE AKALAY
Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro bölümünde lise eğitimini tamamladı (2003). Aynı yıl girdiği İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümündeki eğitimini tamamlamadı fakat Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümünden mezun oldu.

2004 Türkiye Güzellik yarışmasında üçüncü olduktan sonra Avrupa Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etti ve yarı finale çıktı. 2004-2007 yılları arasında Star TV ve TV8'de spor spikerliğinin yanı sıra Şampiyonlar Ligi Özel ve 8. Etap gibi programları da hazırlayıp sunmuştur. 2007 yapımı olan Kader ve yine 2007 yapımı Senin Uğruna dizisinde baş karakterleri canlandırmıştır. Aynı zamanda 2008 Asi adlı TV dizisine konuk oyuncu olarak bir süreliğine katılmıştır. Bunların yanı sıra oyuncu 2008'de vizyona giren Son Ders ve 2009 Ekim aynında vizyona giren Nefes filmlerinde rol almıştır.

2009 yılında TRT 1'de ekrana gelen Alayına İsyan isimli dizinde de Sevtap rolü ile karşımıza çıkan Birce Akalay 2009'un Eylül ayında Sizi Seviyorum isimli sinema filminde Emre Altuğ ile başrolleri paylaşmıştır. 2009'da atv'nin yeni sezon dizilerinden Kış Masalı'nda Zişan rolüyle izlediğimiz Birce Akalay'ın aynı yıl TRT Müzik kanalında başlayan ve TV8'de devam eden programı Sinema Dünyası bir yayın dönemi devam etmiştir. 2010 yılında eski eşi Murat Ünalmış ile birlikte Ürgüp'te bir aşkı anlatan Yer Gök Aşk dizisinde Havva karakterini canlandırmıştır. 2013 yılında yakında atv ekranlarında Başbakan Adnan Menderes'in hayatını konu alan "Ben Onu Çok Sevdim" dizisinde opera sanatçısı Ayhan Aydan karakterini oynadı. 2013 yılında TRT 1'de yayınlanan "Böyle Bitmesin" dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştır. Son olarak Kanal D'de yayınlanan "Küçük Ağa" dizinde Sinem karakterini canlandırmıştır. Küçük Ağa dizisinde başrolü paylaştığı Sarp Levendoğlu ile 1 Ağustos 2014 tarihinde evlenmiştir. 2 yıl süren evliliklerinin ardından şiddetli geçimsizlik sebebiyle 17 Ocak 2017'de boşanmışlardır. 2015 yılında ATV'de yayınlanmakta olan Evli ve Öfkeli adlı dizide dört başrolden birini üstleniştir. Oyuncu Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde başrol oynamıştır. Son olarak Kanal D ekranlarında Siyah Beyaz Aşk isimli dizide İbrahim Çelikkol ile baş rolü paylaşmaktadır.

 

Siyah Beyaz Aşk 32. final bölümü fragmanı izle! Aslı ölecek mi? ile ilgili etiketler siyah beyaz aşk 32.bölüm fragmanı izle final
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.