Siyah Beyaz Aşk 23.bölüm fragmanı izle!

Siyah Beyaz Aşk her pazartesi izleyici ile buluşuyor. Bu akşam 22. bölümü ekranlara gelen dizide Aslı ve Ferhat'ın boşanma herkesi şok ediyor. Hikayesi ile beğeni toplayan dizi dizi reyting yarışında da adından söz ettiriyor.Aslı ve Ferhat'ın yaşayacakları her bölümde izleyici tarafından soluksuz izleniyor. Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'un başrollerini paylaştığı yapımda oyuncular izleyici tarafından büyük ilgi topluyor. Siyah Beyaz Aşk 23.bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? Detaylar haberimizde...

Siyah Beyaz Aşk 23.bölüm fragmanı izle! Kanal D ekranlarında Siyah Beyaz Aşk bu akşam 22.bölüm ile yer alıyor. Aslı ve Ferhat boşanma kararı alan çift geçirdikleri kazada bir gelişme olur.Reyting yarışında da çoğu yapımı geride bırakarak liderlik koltuğunun sahipleri arasında yer alıyor. Yaşanılan gelişmeler ile dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor. İşte Siyah Beyaz Aşk 23.bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? Aslı'ya ne sürpriz oluyor? Merak edilen sorunun cevapları detayları ile haberimizde...

cats_17

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aslı büyük bir kaza geçirirken koruyucu meleği yanındadır. Boşanma kararı alan Aslı ve Ferhat, kazanın ardından üç kişi olduklarını öğrenirler. Her şey bitti dedikleri anda Aslı’nın hamile olduğunu öğrenen çift, aldıkları bu haberle yeni bir başlangıç yapabilecek mi?
Azad hesabına köstebekliğe soyunan Cüneyt eve girebilmek için Gülsüm’ü kullanırken, Gülsüm vicdan azabıyla baş başa. Sevdiklerine ihanet etmek zorunda kalan Gülsüm’ün sırrı açığa çıkacak mı?
Emirhanların kapısını çalan misafir ise herkesi şok eder. En çok da Aslı için büyük sürpriz olacaktır.

21.BÖLÜM ÖZETİ

Yeter, İdil’in foyasını ortaya çıkarırken, İdil’in eline geçen koz sadece Yeter’i değil Gülsüm’ü de zor durumda bırakır. Yeter, Gülsüm için İdil’in bu savaşı kazanmasına izin mi verecek?Aslı, Ferhat’tan uzak durmak isterken Ferhat aşkının peşini bırakmamaya kararlı. Her yerde Aslı’yı arayan Ferhat onu bulduğunda Aslı çoktan kararını vermiştir.

Bu karar ikisini de sonsuza kadar etkileyecek bir karardır…


SİYAH BEYAZ AŞK 20.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ferhat’ın yanında kaldığı için Cem’i kaybettiğini düşünen Aslı, dönüştüğü kişiyi sorgular. Aslı bu dönüşümle başa çıkabilecek mi?Yiğit, Ferhat’ın gerçekleri bilmesi gerektiğini düşünürken Aslı, Ferhat’ı korumak için ona engel olmaya çalışır. Yiğit, Ferhat’a Namık’ın oğlu olduğunu söyleyecek mi?

Ferhat, Abidin’le omuz omuza ailesine kimin saldırdığını bulmaya çalışırken, esas düşman yanları başındadır. Abisinin katilinin Cüneyt olduğunu anlayan Aslı onunla karşı karşıya kalınca ne yapacak?

19.BÖLÜM

Aslı, abisi Cem'i kurtarabilecek mi? Cem'i bekleyen büyük tehlike ne?
Cüneyt tarafından vurulan Cem, yaşam savaşı verir. Aslı, abisinin ameliyatını üstlenir ve kritik bekleme başlar. Cüneyt ise kendisini gören Cem'i öldürmenin peşindedir. Cem'in konuşursa başına nasıl bir bela olacağını bilen Cüneyt, vakit kaybetmeden onu hastanede öldürebilmek için harekete geçmeye hazırlanır.

Ferhat, Cem'e bunu yapanların peşine düşer. Aslı'nın daha iyi hissedebilmesi için desteğini her fırsatta göstermekten çekinmez.

SİYAH BEYAZ AŞK 18.BÖLÜM ÖZETİ

Aslı ve Ferhat herkesten uzak aşklarını özgürce yaşarken tek engelleri Namık değildir. Cem de Aslı’nın Ferhat’tan uzak durmasını ister. Aslı ailem dediği abisini Ferhat için karşısına mı alacak?
Cüneyt, Aslı’yı öldürmeden pes etmeye niyetli değil. Aslı’yı ve Özgür’ü kaçıran Cüneyt kurduğu planla Namık’a yaranmaya çalışırken, Namık bu durumdan nasıl faydalanacak?
Oğlu için gururunu ayaklar altına alıp Namık’ın kapısını çalan Yiğit’in en büyük desteği Ferhat. Omuz omuza, kim olduğunu bilmedikleri düşmanlarının peşinde koşan iki kardeş, Özgür’ü bulduklarında başka kiminle karşılaşacak?

Ibrahim-Celikkol-gunes-gozlukler-Turkuaz-Optik

İBRAHİM ÇELİKKOL

Oyunculuğa başlamadan önce profesyonel modellik yaptı. Basketbolla ilgilenen Çelikkol ligde oynadı, genç millî oldu. Basketi bıraktıktan sonra oyunculuk konusunda eğitim alan Çelikkol'un Osman Sınav'la tanışması hayatında dönüm noktası oldu. Osman Sınav'ın çektiği Pars: Narkoterör filminde 'başkomiser Şamil Baturay' rolünün verilmesi le oyunculuk hayatına adım attı. Daha sonra M.A.T., Karadağlar ve Keskin Bıçak gibi televizyon dizilerinde boy gösterdi. 2011 yılında başlayan ve 24 Eylül 2012 de Final yapan İffet adlı dizide başrolde Cemil karakterini canlandırmıştır.16 Şubat 2012'de gösterime giren büyük bütçeli sinema filmi Fetih 1453'te Ulubatlı Hasan karakterini canlandırmıştır. 2013 2014 yılları arasında Merhamet dizisinde fırat kazan ı canlandırdı.2014'te ekranda rol almaya başlayan Reaksiyon dizisinde bordo bereli Yüzbaşı Oğuz Ayaz karakterini ve 2016'da başlayan kördüğüm dizisinde Ali Nejat karakterini canlandırmıştır.

SİYAH BEYAZ AŞK 17.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Siyah Beyaz Aşk 17. Bölümde Aslı ile Ferhat için aşk zamanı geldi. İkili aralarındaki engelleri tamamen kaldırabilecekler i merak ediliyordu. Aslı'nın kendisini terk ettiğini düşünen Ferhat, onu kaybetmek istemediğini farkındadır. Aslı'nın kendisine olan aşkına karşılık vermek isteyen Ferhat, daha fazla gizlemek istemez. İkili aşkın doruklarına çıkarken, Gülsüm ile Abidin için de düğün zamanıdır. Aynı zamanda tüm aileyi etkileyen sürpriz bir olay yaşanacaktır.

SİYAH BEYAZ AŞK

Erkeğin kararmış kalbine, çiçek açtırmaya yemin etmiş bir kadın düşer. Can alan el, hayat veren elle buluşur. Aşk en olmazı oldurur. Çünkü aşk bütün kötülükleri temize çeker, değiştirir, iyileştirir!

Ferhat, peşine düştüğü adamı yaşatmak için bir doktora ihtiyaç duyar. Kendini insanları iyileştirmeye adamış olan doktor Aslı ile yolları bu sebeple kesişir. Hayatta asla yan yana gelemeyecek, siyahla beyaz kadar zıt iki insan. Aslı, zorla alıkonulduğu çiftlikte baskı altında yaralı bir adama hayat vermeye çalışırken görmemesi gereken bir şey görür. İyilik meleği sandığı, Ferhat’ın dayısı Namık’ın aslında bir katil olduğuna tanık olur. Artık Aslı’nın yaşaması imkansızdır. Namık tarafından ölüm fermanı imzalanır. Ferhat tam Aslı’yı öldüreceği sırada ona yaşaması için bir şans tanır. Tek bir şartla… Aslı’nın hayatını değiştirecek bir şartla. Bu “şart” hem Aslı’nın hem de Ferhat’ın hayatını kökünden değiştirecektir.

Siyah Beyaz Aşk 23.bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler siyah beyaz aşk 23bölüm fragmanı izle yeni bölümde neler olacak
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.