Sivri dilli şarkıcı Tuğba Ekinci bu kez de Tarkan'ı hedef aldı

Zaman zaman ünlü isimlerle ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı eleştirileriyle gündem olan sivri dilli şarkıcı Tuğba Ekinci bu kez de Megastar Tarkan'ı hedef aldı. 3 yıl aradan sonra Disney Plus Türkiye lansmanında konser veren Tarkan'ın sahne performansını beğenmeyen Tuğba Ekinci, ''Bunun neyine çığlık atıyorlar. Şarkı söylemekten bıkmış'' ifadelerini kullandı.

Birkan Sokullu, Defne Samyeli, Aleyna Tilki, Hadise, Hacı Sabancı, Hülya Avşar, Nihat Doğan, İbrahim Çelikkol gibi isimlerin ardından şimdi de Tarkan, Tuğba Ekinci'nin hedefi oldu. Sosyal medya hesabından yaptığı eleştirilerle sık sık gündem olan Tuğba Ekinci bu kez da Tarkan hakkında yaptığı yorumla gündeme geldi. İşte detaylar...


TUĞBA EKİNCİ, TARKAN'IN SAHNE PERFORMANSINI BEĞENMEDİ

14 Haziran'da yayın hayatına başlayan he Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney Plus'ın lansmanında Megastar Tarkan sahne aldı. Disney Plus’ın, Haliç'teki Tersane İstanbul'da düzenlediği lansmanda ünlü isimler Tarkan'ın şarkılarıyla coştu. Megastar konuklara hem şarkılarıyla hem danslarıyla unutulmaz bir gece yaşttı.

Sivri dilli şarkıcı Tuğba Ekinci bu kez de Tarkan'ı hedef aldı

Tuğba Ekinci ise 3 yıl aradan sonra konser veren ve geceye damga vuran meslektaşı Tarkan'ın sahne performansını beğenmedi.

Tarkan'ın sahne performansıyla ilgili Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Bu kez de Tarkan'ı eleştiren Tuğba Ekinci, "Bunun neyine çığlık atıyorlar. Şarkı söylemekten bıkmış siz de sizi seviyor zannediyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Tuğba Ekinci'ye bu sözleri karşısında Tarkan'ı hayranlarından yorum yağdı. Ekinci'ye 'O şimdi asker'i mi dinlemeliydik?', 'Kıskançlıktan başka bir şey değil', 'Gündeme gelmek için Tarkan'ı kullanıyorsun' gibi yorumlar yapıldı. 

 

Sivri dilli şarkıcı Tuğba Ekinci bu kez de Tarkan'ı hedef aldı ile ilgili etiketler Tuğba Ekinci Sosyal Medya Tarkan Konser disney plus lansman
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.