Siviller nereye dönse oraya bomba düştü: İşte o korku dolu kaçış!

Her savaş gibi, Ukrayna savaşının de en büyük kurbanları siviller, özellikle de çocuklar olmaya devam ederken, Harkov kentinden gelen görüntüler yaşanan dramı gözler önüne serdi. Ukraynalı sivillerin, Rus ordusunun Harkov’a dün akşam saatlerinde düzenlediği bombardımandan kaçtığı anlar güvenlik kamerası tarafından anbean kayıt altına alındı.

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları devam ederken, Rusya sivil yerleşim yerlerini vurmayı sürdürüyor.

Rus ordusunun dün akşam saatlerinde Harkov kentine düzenlediği bombardıman sırasında siviller bombaların hedefi olmamak için panik halinde bir sağa bir sola kaçtığı anlar çevredeki güvenlik kamerası tarafından anbean kayıt altına alındı.

Siviller nereye dönse oraya bomba düştü: İşte o korku dolu kaçış! ile ilgili etiketler Füze Ukrayna Rusya Savaş Harkiv bombardıman sivil kaçış kaçıyorlar hava saldırısı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.