'Sivil polisim' diyerek güpegündüz kaçırmaya çalıştı! Sancaktepe'de dehşet anları...

Sancaktepe'de 22 yaşındaki bir şahıs, eski nişanlısı olan 24 yaşındaki Ülkü Deniz Ersöz'ü evini önünden kaçırmaya çalışırken boynundan vurdu. Genç kadın kaldırıldığı hastanede yaşam savaşını kaybederken, onu vuran eski nişanlısının kendisini sivil polis olarak tanıttığı öğrenildi.

Olay, 26 Aralık pazartesi günü saat 14.30 sıralarında Sancaktepe'de yaşandı.

YARDIM ÇIĞLIKLARI SOKAĞI İNLETTİ

İddiaya göre, 24 yaşındaki Ülkü Deniz Ersöz, 1 yıl önce ayrıldığı eski nişanlısı Bedirhan Uysal ve beraberindeki bir şahıs tarafından evinin önünde zorla otomobile bindirilmeye çalışıldı. Uysal, 17 yaşındaki C.K ile birlikte Ersöz'ü kaçırmaya çalışırken kadının çığlıklarını duyan çevredekiler yardıma koştu.

'Sivil polisim' diyerek güpegündüz kaçırmaya çalıştı! Sancaktepe'de dehşet anları...

YÜZÜNE DOĞRU ATEŞ ETTİ

Çevredekiler kadının otomobile zorla bindirilmesine engel olarak polise haber verdi. O esnada kendisinin polis olduğunu iddia eden Bedirhan Uysal, çevredekileri uzaklaştırarak genç kadının yüzüne doğru ateş açtı. Boynuna isabet eden kurşun nedeniyle ağır yaralanan kadın ambulansla hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Olay yerinden kaçan saldırganlar ise daha sonra yakalanarak cezaevine gönderildi.

'Sivil polisim' diyerek güpegündüz kaçırmaya çalıştı! Sancaktepe'de dehşet anları... - Resim : 2

"BİZ SİVİL POLİSİZ, SİZ KARIŞMAYIN"

Hastanede yaşam savaşı veren genç kadının babası Engin Ersöz, “Olay Pazartesi Günü oldu. Pusu kurmuşlar. Nişanlısının babası kızımı almaya geliyor. O sırada saldırganlar aracın önünü kesip, kayınpederine, ‘Biz sivil polisiz, siz karışmayın’ diyorlar. Ellerinde silahla kızımı arabadan indiriyorlar. Kızımı aşağıya indirince bağrışmalar oluyor. Sesten dolayı annesi evden dışarıya çıkıyor. Bu sırada kızımı kendi araçlarına götürmeye çalışıyorlar. Kızım ellerinden kurtuluyor ancak yeniden kızımı yakalıyor. O sırada kızıma ateş ediyor. Kızım yere düşüyor. Araca binip kaçıyor. Şu an kızımın sağlık durumu kritik. Beyninde ödem oluştu. Doktorlar ameliyat etmiyorlar. Yetkilerimizden talebimiz şahısların en ağır cezayla cezalandırılmasını istiyoruz” dedi.

'Sivil polisim' diyerek güpegündüz kaçırmaya çalıştı! Sancaktepe'de dehşet anları... - Resim : 3

'Sivil polisim' diyerek güpegündüz kaçırmaya çalıştı! Sancaktepe'de dehşet anları... ile ilgili etiketler Sancaktepe İstanbul

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.