Sivas’taki İstiklal Caddesi’nin adı değişmeyecek!

Sivas'taki İstiklal Caddesi'nin adının belediye meclisi tarafından "Şehit Muhammed Mursi Caddesi" olarak değiştirilmesi talebi Sivas Valisi Salih Ayhan tarafından uygun görülmedi.

Vali Ayhan sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Sivas merkez ‘İstiklal Caddesi’nin adının değiştirilmesi yönünde alınan meclis kararı, Sivas Belediye Başkanımız ile yapılan istişare neticesinde uygun görülmemiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” mesajını verdi.

BELEDİYE BAŞKANI: KAMUOYU HASSASİYETİ DİKKATE ALINDI
Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise “Sivas’ın köklü caddelerinden biri olan ‘İstiklal Caddesi’nin adı kamuoyu hassasiyetide dikkate alınarak Sayın Valimizle ile yapılan görüşmeler neticesinde aynı şekilde devam edecektir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur” açıklamasıyla önerinin reddedildiğini duyurdu.

Sivas’taki İstiklal Caddesi’nin adı değişmeyecek! ile ilgili etiketler Sivas
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.