Sivas'ta korkutan yangın

Sivas'ta merkeze bağlı Kolluca köyünde samanlıkta çıkan ve bitişiğindeki eve sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Çıkan yangını yere uzanıp film seyreder gibi izleyen vatandaş, görenlerin dikkatini çekti.

Merkeze bağlı Kolluca köyünde Mustafa Yeğener'e ait evin yakınında bulunan samanlıkta öğle saatlerinde yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle yangın, kısa sürede büyüyerek bitişikteki eve sıçradı.

Sivas'ta korkutan yangın


YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

İhbar üzerine köye sevk edilen Sivas Belediyesi itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını söndürdü. Yangında samanlık ve ev zarar gördü.

Sivas'ta korkutan yangın - Resim : 2


FİLM İZLER GİBİ İZLEDİ

Köyde yaşayan Hüseyin Erşan adlı vatandaşın ekiplerin yangına müdahalesini yere uzanıp film izler gibi seyretmesi görenlerin dikkatini çekti.

Sivas'ta korkutan yangın - Resim : 3

Erşan, "Ne olduğu belli değil. Geldiğimizde yanıyordu. Hortumlarla müdahale etmeye çalıştık ama yetersiz kaldı. İtfaiye gelene kadar çatı yandı." dedi.

Sivas'ta korkutan yangın - Resim : 4

Sivas'ta korkutan yangın ile ilgili etiketler Sivas Yangın Hüseyin Erşan samanlık
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.