Sivas'ta CHP heyetine tokat gibi sözler: "Demirtaş'ı burada otobüsün üzerinde konuşturdunuz"

Sivas'ta esnaf ziyareti yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ve Sivas Milletvekili Ulaş Karasu vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. Karasu ile bir tartışmaya giren vatandaş, "Tayyip'in tırnağı olamazsın, onu bırak sen, kendine gel. Demirtaş'ı burada CHP otobüsünün üzerinde konuşturdunuz" yanıtını verdi.

Sivas'ta esnaf ziyareti yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ve Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, kentte esnaf ziyareti sırasında bir vatandaşın tepkisiyle karşılaştı.

"TAYYİP'İN TIRNAĞI OLAMAZSIN, DEMİRTAŞ'I OTOBÜSÜN ÜSTÜNDE KONUŞTURDUNUZ"

'Ülkeyi eski zamanlara geri götürmeyin. Bir zamanın sağcı, solcu, Alevi, Sünni ayrımını yapmayın' diye konuşan vatandaşa Karasu, 'Kim ayrıştırıyor bu milleti şu an Tayyip'ten başka ayrıştıran var mı?' sorusunu yöneltince vatandaş, 'Tayyip'in tırnağı olamazsın, onu bırak sen, kendine gel. Demirtaş'ı burada CHP otobüsünün üzerinde konuşturdunuz.' yanıtını verdi.

Sivas'ta CHP heyetine tokat gibi sözler: "Demirtaş'ı burada otobüsün üzerinde konuşturdunuz" ile ilgili etiketler CHP Faik Öztrak Sivas Selahattin Demirtaş CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak Sivas Milletvekili Ulaş Karasu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.