Son dakika... 39 derece ateşi çıktı! Kent alarma geçti...

Son dakika... Sivas'ta polisin şüphelenerek kimlik sorduğu, ülkeye yasa dışı yollardan giren Afganistan uyruklu C.A.(39), ateşinin yüksek olduğunu belirtmesi üzerine polis alarma geçti, şahsın yanına kimseyi yaklaştırmadı. C.A. sağlık ekiplerinin kontrolünün ardından hastaneye kaldırıldı.

Sivas’ta Türkiye'ye kaçak olarak giriş yapan Afgan uyruklu bir kişi kenti alarma geçirdi. Kimlik kontrolü yapılırken yakalanan şahsın ateşinin yüksek çıkması üzerine polis alarma geçti, şahsın yanına kimseyi yaklaştırmadı. Şahıs çağrılan ambulans ile acilen hastaneye kaldırıldı.

Son dakika... 39 derece ateşi çıktı! Kent alarma geçti...

Kepçeli mevkiinde uygulama yapan polis ekipleri şüphelendikleri Afgan uyruklu şahsı durdurdu. Üzerinden kimlik çıkmayan şahsın ülkeye kaçak yollarla girdiği anlaşıldı.

YÜKSEK ATEŞ ALARMI

Polis ekipleri ateşinin yüksek olduğunu belirten Afgan uyruklu şahıs için tam donanımlı ambulans istedi. Ambulans gelene kadar Afgan uyruklu şahsın yanına kimse yaklaştırılmadı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Afgan şahsın ateşini ölçtü.

Son dakika... 39 derece ateşi çıktı! Kent alarma geçti... - Resim : 2

Ateşi 39 derece çıkan şahıs koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

DHA

Son dakika... 39 derece ateşi çıktı! Kent alarma geçti... ile ilgili etiketler Sivas afganlı kovid-19 yüksek ateş covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.