Sivas'ta 1 cenaze 19 vaka

Maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarını göz ardı eden vatandaşlar koronavirüs vaka sayılarının artmasına neden oluyor. Sivas'ta kalp krizinden ölen eşini toprağa veren yaşlı amca ile birlikte cenazeye katılan 19 kişi karantinaya alındı. Öte yandan şehirler arası yolculuk yapan bir kişinin testi pozitif çıkınca diğer yolculara da test yaptırılacak.

Manisa'nın Kula ilçesinde kalp krizi sonrası ölen kadının cenazesi toprağa verildi. Ardından eşi rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan yaşlı amcanın testi pozitif çıktı. İlçe Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında, cenazenin birinci derece akrabalarından oluşan ve pozitif vaka ile temaslı olduğu tespit edilen 19 kişi, 14 günlük süre ile evlerinde karantinaya alındı.

Sivas'ta 1 cenaze 19 vaka

POLİSE DE TEST YAPTIRILACAK

Sivas’tan İstanbul’a yolculuk yapan bir şahsın koronavirüs testinin pozitif çıktığının anlaşılması üzerine şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı. Otobüsteki vatandaşlara ve şahısla temas eden polise koronavirüs testi yapılacağı belirtildi. 

Sivas'ta 1 cenaze 19 vaka - Resim : 2

Sivas'ta 1 cenaze 19 vaka ile ilgili etiketler Sivas Manisa Karantina cenaze Otobüs
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.