Sivasspor'un yeni transferi Kader Keita'nın sırtında taşıyacağı forma numarası açıklandı

Sivasspor’un kadrosuna kattığı Fildişi Sahilli futbolcu Kader Keita’nın forma numarası belli oldu. Genç oyuncu takımda 28 numaralı forma ile mücadele edecek. Öte yandan DG Sivasspor’un yeni transferi Kader Keita, Medicana Sivas Hastanesi'nde sağlık kontrolünden de geçti.

DG Sivasspor’un yeni transferi futbolcu Kader Keita 28 numaralı formayı giyecek. Kırmızı-beyazlı kulüp sosyal medya hesaplarından Keita ile ilgili yaptığı paylaşımda, "Yeni transferimiz Kader Keita, lisans işlemlerinin tamamlanmasının ardından, Adana kampımıza dahil oldu. Sporcumuz 28 numaralı formamızı giyecek" notunu ekledi.

Sivasspor'un yeni transferi Kader Keita'nın sırtında taşıyacağı forma numarası açıklandı

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Sivasspor'un yeni transferi Kader Keita'nın, ilk olarak kan tetkiklerinin yapılmasının ardından ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayeneleri yapıldı. Sporcunun sağlık kontrolleri, akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandı. 21 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncunun herhangi bir sağlık probleminin olmadığı öğrenildi.

Sivasspor'un yeni transferi Kader Keita'nın sırtında taşıyacağı forma numarası açıklandı - Resim : 2

Sivasspor'un yeni transferi Kader Keita'nın sırtında taşıyacağı forma numarası açıklandı ile ilgili etiketler Sivasspor Süper Lig Kader Keita
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.