Sivasspor'un ilk 5 inadı

Sezona istediği başlangıcı yapamayan ancak sonradan açılıp ilk 5'e girmeyi hedefleyen Sivasspor, Yeni Malatyaspor engelini 88. dakika golüyle 1-0 geçti. Rıza Çalımbay maçın ardından "Kalan 4 maçımızı çok iyi şekilde bitirmemiz gerekiyor. Şimdi bizim önümüzdeki maç final maçı. Tek düşüncemiz Gaziantep maçı" dedi.

Süper Lig'in 38. haftasında Yeni Malatyaspor'u ağırlayan Sivasspor, 88'de bulduğu golle 1-0 galip geldi. Kırmızı-Beyazlılar'a 3 puanı getiren golü 88'de Jorge Felix kaydetti.

Süper Lig'deki yenilmezlik rekorunu 15 maça, puanını ise 55'e yükselten Yiğidolar, beşincilik hedefinde bir virajı daha 3 puanla döndü. Son 7 deplasman maçında da 3 puanı bir arada göremeyen Malatya ekibi ise 40 puanda kaldı. Ateş hattının sıcağını ensesinde hisseden Sarı-Siyahlılar 39. haftada Kayserispor'u ağırlayacak. Sivasspor ise Gaziantep deplasmanında...

TAKIMIMDAN ÇOK MEMNUNUM

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, basın toplantısında şunları söyledi: "Bulunduğumuz konum itibariyle yukarıya oynamak istiyorsak bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Malatya'nın bulunduğu konumdan dolayı bu maçın çok zor olacağı belliydi. Gerçekten de öyle oldu, çok güzel ve mücadeleci bir maç oldu. Bizim güzel pozisyonlarımız vardı. Biraz son paslarda dikkat edebilseydik güzel bir skor yakalayabilirdik. Takımımdan çok memnunum, maçın başından sonuna kadar gerçekten çok iyi mücadele ettiler. Maça sonradan giren arkadaşlarımız çok iyi mücadele ediyorlar ve skora etki ediyorlar. Yine aynı şey oldu. O yüzden takımımı tebrik ediyorum. Kalan 4 maçımızı çok iyi şekilde bitirmemiz gerekiyor. Şimdi bizim önümüzdeki maç final maçı. Tek düşüncemiz Gaziantep maçı." 

Sivasspor'un ilk 5 inadı

Sivasspor'un ilk 5 inadı ile ilgili etiketler Sivasspor Yeni Malatyaspor Rıza Çalımbay irfan buz Jorge Felix
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.