Sivasspor'dan Dia Saba'yla ilgili resmi açıklama geldi

Sivasspor Sportif Direktörü Kerem Atılmaz, oyuncu Dia Saba'nın transfer durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. işte detaylar...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da forma giyen Dia Saba, Beşiktaş ve Başakşehir'in transfer gündemine gelmişti. Bu sezon başarılı bir performans sergileyen futbolcunun geleceği ile ilgili Sivassporlu yetkili konuştu.

Saba, teknik direktör Rıza Çalımbay ile birebir yaptığı görüşmede, "Ailemi çok özledim. Onlarla görüşmeliyim" demiş ve 3-4 günlük izin istemişti.

 "DEVRE ARASINA KADAR KALACAK, SONRA GİDECEK"

Sivasspor Sportif Direktörü Kerem Atılmaz konuyla ilgili olarak Takvim'e açıklama yaptı. Atılmaz, "Devre arasına kadar bizimle birlikte kalacak. Sonrasında ayrılacak. 25 Kasım - 10 Aralık arasında kampımız var. Kendisi bize ayrılmak istediğini söyledi. Yurt dışından teklifler var" diye konuştu.

"YURT DIŞINA TRANSFER OLACAK"

Türkiye'den Başakşehir ve Beşiktaş'ın transfer teklifi yapıp yapmadığı konusunda ise Atılmaz, "Bize, ailesini özlediğini ve hiç bu kadar uzak kalmadığını, bu sebeple de ayrılmak istediğini söyledi. Başakşehir ve Beşiktaş'tan bize bir teklif olmadı. Oyuncu ailesini özlemiş. Kararına saygı duyuyoruz. Bize yurt dışına gideceğini söyledi. Biz de oyuncunun yerine başka bir futbolcuyu transfer edeceğiz" açıklamasını yaptı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Dia Saba bu sezon Sivasspor'da 17 maçta 5 gol 5 asistlik performans sergiledi.Futbolcu 2021-22 sezonunda Al Nassr'da 29 maçta 13 gol 9 asist üretmişti.

İsrail doğumlu futbolcu daha önce Guangzhou, Hapoel Be'Er Sheva, Maccabi Netanya, Maccabi Petah gibi takımlarda forma giymişti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sivasspor'dan Dia Saba'yla ilgili resmi açıklama geldi ile ilgili etiketler Dia Saba
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.