Sivasspor, Watford efsanesi Troy Deeney'i çok istiyor

Sivasspor, Watford kaptanı Troy Deeney'i gündemine aldı. Kırmızı-Beyazlılar, Premier League'e geri dönen İngiliz ekibinin 32 yaşındaki yıldızıyla temasa geçti. Yiğidolar, Ada futbolunun sembol isimlerinden biri olan Deeney'i Sivas' getirmeye kararlı...

Süper Lig'i 19 maçlık yenilmezlik serisiyle 5. sırada tamamlayan ve önümüzdeki sezon UEFA Konferans Ligi'nde mücadele edecek olan Sivasspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Kırmızı-Beyazlılar, Watford efsanesi Troy Deeney'le yakından ilgileniyor!

Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkma hedefini gerçekleştiremeyen ancak yine Avrupa'da yer alacak olan Yiğido, sezona güçlü bir kadroyla girmek istiyor. İç transferde Max Gradel, Mustapha Yatabare ve Caner Osmanpaşa gibi isimleri takımda tutmayı başaran Sivas ekibi, bombayı Troy Deeney transferiyle patlatmayı planlıyor.

Championship'te 2. sırada yer alarak bir sezon aradan sonra yeniden Premier League'e dönen Watford, 32 yaşındaki golcüsünün sözleşmesini uzatmadı. Boşa çıkacak olan tecrübeli İngiliz golcüye teklif götürüldü.

Deeney ile bir ön görüşme yapacak olan Sivas ekibi, kulübü, hedeflerini ve para konularını konuştuktan sonra bir cevap bekleyecek. 2010'dan beri Watford forması giyen ve kulübün sembol isimlerinden biri haline gelen Deeney, geçen sezonda 19 maçta 7 gol-3 asistlik skor katkısı sağlamıştı.

Kariyerinde 414 maça çıkan ve 141 gol atan Troy Deeney, 52 kez sarı kart görürken, 3 kez de kırmızı kartla cezalandırıldı.

Sivasspor, Watford efsanesi Troy Deeney'i çok istiyor ile ilgili etiketler Sivasspor Watford Rıza Çalımbay Troy Deeney
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.