Sivasspor'da Aaron Appindangoye şoku! Gabonlu stoper 6 ay sahalardan uzak kalacak

Gerede kampında 18. güne giren Sivasspor'da Aaron Appindangoye üzüntüsü yaşanıyor. Daha önce ameliyat olduğu sağ aşil tendonu yine yırtılan Gabonlu stoper hesapları bozdu. Transferde nokta atışı yapan Kırmızı-Siyahlılar şimdi bir değil iki stoper transfer etmek zorunda...

Yeni sezon hazırlıklarını Gerede kampında sürdüren Sivasspor'a Aaron Appindangoye'den kötü haber... Antrenmanda sağ aşil tendonu yırtılan Gabonlu stoper, sahalardan 6 ay uzak kalacak.

Kırmızı-Beyazlılar'ın sezon biter bitmez sözleşmesini 2023'e kadar uzattığı 29 yaşındaki futbolcu, daha önce de aynı sakatlığı yaşamıştı. Aynı yerden bir kez daha ameliyat edilecek olan Appindangoye'nin ligin 2. yarısında geri dönmesi bekleniyor. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Aaron Appindangoye’yi 6 ay daha göremeyeceğiz. Maalesef sakatlık geçirdi" sözleriyle üzüntüsünü dile getirdi. Sivasspor'un Gerede kampında daha önce de Erdoğan Yeşilyurt sakatlanmıştı. 

2019 yazında TFF 1. Lig ekibi Ümraniyespor'dan transfer edilen Appindangoye, Gabon Milli Takımı'nda da forma giyiyor.

Sivasspor'da Aaron Appindangoye şoku! Gabonlu stoper 6 ay sahalardan uzak kalacak

KAPTAN 33'Ü BİTİRDİ

Sivasspor'un bayrak adamı Hakan Arslan'ın doğum günü kutlandı. 1988 doğumlu futbolcu 34 yaşına girerken takım arkadaşları kaptanlarına pasta kesti. Hakan, kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını üfledi ve takım arkadaşlarının tebriğini kabul etti.  

AVRUPA'DA KURA GÜNÜ

Bu sezon ilk kez düzenlenecek UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin kura çekimi TSİ 15.00'te gerçekleştirilecek. Şampiyonlar Yolu ve Temel Yol olarak çekilecek kurada Trabzonspor'un yanı sıra 2. eleme turunda Moldova temsilcisi Petrocub Hincesti'yi geçmesi durumunda Sivasspor'un da muhtemel rakibi belli oluyor.

Üçüncü eleme turu maçları, Şampiyonlar Ligi'nde 3-4 Ağustos ve 10 Ağustos, Avrupa Ligi ile Avrupa Konferans Ligi'nde ise 5 ve 12 Ağustos'ta oynanacak.

Sivasspor'da Aaron Appindangoye şoku! Gabonlu stoper 6 ay sahalardan uzak kalacak ile ilgili etiketler Sivasspor Rıza Çalımbay Aaron Appindangoye Hakan Arslan
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.