Sivasspor - Yeni Malatyaspor şampiyonluk maçına çıkıyor

Süper Lig’i garantileyen iki ekip Sivasspor ile Yeni Malatyaspor bugün zirvede sezonu tamamlamak için karşılaşacak.

TFF 1. Lig'de normal sezon bugün saat 18.30'da oynanacak karşılaşmalarla tamamlanacak. Ligde geride kalan 33 haftada topladığı 59 puanla ikinci sırada bulunan Sivasspor ile 61 puanla birinci sırada yer alan Evkur Yeni Malatyaspor ligin son hafta maçında Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda karşılaşacak. Süper Lig'e çıkmayı garantileyen iki ekip bu kez şampiyonluk için kozlarını paylaşacak. Son kez Birinci Lig'de sahaya çıkacak iki ekipten Sivasspor'un ligi şampiyon olarak tamamlaması için galibiyet gerekirken, Evkur Yeni Malatyaspor'a ise beraberlik yetiyor. İki ekip ligin ilk yarısında Malatya'da karşılaşmış ve mücadele golsüz eşitlikle sona ermişti. Mücadeleyi hakem Mete Kalkavan yönetirken yardımcılıklarını ise Esat Sancaktar ve Süleyman Özay yapacak.

YENİLEN DÜŞECEK

TFF 1. Lig'de küme düşme potasında yer alan iki takımın karşı karşıya geleceği maçta Samsunspor, Bandırmaspor'u ağırlıyor. Ev sahibi kırmızı-beyazlılara kümede kalması için beraberlik yetecek. Konuk Bandırmaspor, yenilirse ligde kalmak için Büyükşehir Gaziantepspor ve Şanlıurfaspor'un maçlarını kaybetmesini bekleyecek.

Sivasspor - Yeni Malatyaspor şampiyonluk maçına çıkıyor ile ilgili etiketler TFF 1. Lig Sivasspor evkur yeni malatyaspor şampiyonluk maçı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.