Sivasspor - Yeni Malatyaspor maçının özeti ve golleri

TFF 1.Lig'de Süper Lig'e çıkmayı garantileyen iki takım Sivasspor ve Yeni Malatyaspor şampiyonluk maçında karşı karşıya geldi. Ligin son haftasında Sivasspor evinde Yeni Malatyaspor'u ağırladı. Sivasspor rakibi Malatyaspor'u 4-0' geçti. Sivasspor - Yeni Malatyaspor maçının özeti ve golleri haberimizde...

Sivasspor - Ynei Malatyaspor TFF 1. Lig'in son haftasında şampiyonu belirlemek için sahaya çıktılar. Mete Kalkavan'ın yönettiği maçı ev sahibi Sivasspor 4-0 kazanmayı başardı. Sivasspor, Yeni Malatyaspor'u yenerek TFF 1. Lig'de 2016/17 sezonun şampiyonu oldu. Yeni Malatyaspor maçı kaybetmesine rağmen önümüzdeki yıl Süper Lig'de mücadele edecek. Sivasspor -Yeni Malatyaspor maçının özeti ve golleri haberimizdeki linkten ulaşabilirsiniz.

SİVASSPOR - YENİ MALATYASPOR MAÇ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sivasspor'a galibiyeti getiren golleri 11'de, 45'te ve 49'da Emre Kılınç ve 58'de Leandrinho kaydetti. Kırmızı Beyazlılar'da Emre Kılınç gösterfdiği başarılı performansı hat-trick ile süsledi.

Yeni Malatyaspor'da tecrübeli orta saha oyuncusu Sdat Ağçay, 76. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Sivasspor alınan bu sonuçla 62 punala ligi birinci sırada bitirdi. Yeni Malatyaspor ise 61 puanla 2. sırada sezonu tamamladı.

SİVASSPOR - YENİ MALATYASPOR MAÇ ÖZETİ

MS Hakem, maçın son düdüğünü çalıyor. Maç sonucu; Sivasspor: 4 - Evkur Yeni Malatyaspor: 0
84'YellowEvkur Yeni Malatyaspor takımında Michael Pereira hakem Mete Kalkavan tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
77'YellowEvkur Yeni Malatyaspor takımında Eren Tozlu hakem Mete Kalkavan tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
76'RedSedat Ağçay kırmızı kart görüyor ve oyundan atılıyor.
74'SubstitutionEvkur Yeni Malatyaspor takımında oyuncu değişikliği; Sunday Mba oyundan çıkarken Ahmet Aras oyuna giren isim.
68'YellowEvkur Yeni Malatyaspor takımında Murat Yıldırım hakem Mete Kalkavan tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
64'YellowEvkur Yeni Malatyaspor takımında Caner Arıcı hakem Mete Kalkavan tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
64'SubstitutionEvkur Yeni Malatyaspor takımında oyuncu değişikliği; Austin Amutu oyundan çıkarken Eren Tozlu oyuna giren isim.
63'SubstitutionSivasspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Rıdvan Şimşek çıkıyor ve yerine Ahmet Cebe oyuna giriyor.
58'GoalGOOOLL!! Leandrinho topu ağlara gönderiyor!

49'GoalGOOOLL!! Emre Kılınç tabelayı 3 - 0 olarak değiştiriyor.
48'SubstitutionSivasspor takımında oyuncu değişikliği; Tolgahan Acar oyundan çıkarken Ali Şaşal Vural oyuna giren isim.
46' Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.
46'SubstitutionEvkur Yeni Malatyaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Ferhat Kiraz çıkıyor ve yerine Sedat Ağçay oyuna giriyor.
45'AssistLeandrinho, gol pasını veren isim.
45' Hakem müsabakanın ilk yarısını bitiriyor
45'GoalGOOLLL!! Emre Kılınç ile Sivasspor farkı 2'ye çıkarıyor.
31'SubstitutionSivasspor takımında oyuncu değişikliği; Adem Koçak oyundan çıkarken Yiğit İncedemir oyuna giren isim.
10'AssistGolün asistini yapan isim Burhan Eşer.
10'GoalGOOOLL!! Emre Kılınç Sivasspor takımını öne geçiren golü atıyor.
1' Hakemin düdüğüyle maç başlıyor.

SİVASSPOR - EVKUR YENİ MALATYASPOR 11'LERİ

SİVASSPOR: Ali Şaşal Vural, Rıdvan Şimşek, John Boye, İbrahim Öztürk, Ziya Erdal, Adem Koçak, Yiğit İncedemir, Galip Güzel, Leandrinho, Emre Kılınç, Ergin Keleş

EVKUR YENİ MALATYASPOR: Ertaç Özbir, Caner Arıcı, Sezer Özmen, Yiğitcan Erdoğan, Mehmet Sak, Sedat Ağçay, Murat Yıldırım, Sunday Mba, Michael Pereira, Boubacar Dialiba, Eren Tozlu

TFF 1. LİG BÜYÜK HEYECANLA SON BULUYOR

Evkur Yeni Malatyaspor ve Sivasspor’un doğrudan Spor Toto Süper Lig’e çıktığı TFF 1. Lig’de son hafta heyecanı bugün yaşanacak. Ligi ilk iki sırada bitirmeyi garantileyen ve Süper Lig’e yükselmeleri kesinleşen Evkur Yeni Malatyaspor ile Sivasspor’un ardından 56 puanlı Eskişehirspor’un da normal sezonu üçüncü basamakta tamamlaması netleşti. Eskişehirspor’un yanı sıra Giresunspor’un play-off’u garantilediği TFF 1. Lig’de 5. sırada yer alan 52 puanlı Göztepe, 51 puanla 6. durumdaki Boluspor ve 50 puanla 7. olan Altınordu’nun play-off’a kalma ihtimali bulunuyor. Göztepe’nin deplasmanda Denizlispor’la karşılaşacağı son haftada Boluspor, Manisaspor’u, Altınordu ise Eskişehirspor’u konuk edecek. Göztepe ve Boluspor, yarınki maçlarını kazanması halinde play-off’a kalacak.

Son haftada Altınordu ile Boluspor arasındaki olası puan eşitliğinde Altınordu, iki takımın sezon içindeki maçlarında gol averajında üstün olduğu için Boluspor’u geride bırakacak. Altınordu, sezon sonunda Göztepe veya Giresunspor’la aynı puanda olması halinde rakiplerinin gerisinde kalacak. Boluspor, Altınordu ve Ümraniyespor’un sezonu 51’er puanla kapatması durumunda play-off’ta Altınordu mücadele edecek.

DÜŞME POTASINDA HANGİ TAKIMLAR VAR?

Mersin İdmanyurdu’nun daha önce düştüğü ligde 16. ve 17. sıralar için 5 aday bulunuyor. 35’er puana sahip Adana Demirspor ve Samsunspor, 34’er puanlı Bandırmaspor ve Büyükşehir Gaziantepspor ile 33 puanı bulunan Şanlıurfaspor, ligde kalmak için son haftada sahadan galibiyetle ayrılmak için mücadele verecek.

Adana Demirspor’un deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacağı son haftada Büyükşehir Gaziantepspor, Giresunspor’u, Şanlıurfaspor da Elazığspor’u konuk edecek. Ligde son haftaya düşme ihtimaliyle giren iki takımın mücadelesinde Samsunspor ile Bandırmaspor, Samsun’da karşılaşacak.

malatyaspor

TFF 1. LİG MAÇLARI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA CANLI YAYINLACAK?

Boluspor-Manisaspor (TRT SPOR)
Büyükşehir Gaziantepspor (TRT SPOR)
Şanlıurfaspor-Elazığspor(TRT SPOR)
Mersin İdmanyurdu-Adana Demirspor(TRT SPOR)
Samsunspor-Bandırmaspor (TRT SPOR)(TRT TÜRK)
Denizlispor-Göztepe (TRT SPOR)
Altınordu-Eskişehirspor (TRT SPOR)
Balıkesirspor-Ümraniyespor (TRT SPOR)
Sivasspor-Evkur Yeni Malatyaspor (TRT KURDİ)(TRT SPOR)(TRT AVAZ)

Sivasspor - Yeni Malatyaspor maçının özeti ve golleri ile ilgili etiketler sivasspor - yeni malatyaspor trt spor canlı izle tff 1. lig maçları Maç özeti goller geniş özet
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.