Sivasspor evinde Villarreal tek golle yenildi

Sivasspor, UEFA Avrupa Ligi'ndeki 5. maçında kupanın favorilerinden Villarreal'i ağırladı. İspanyol ekibine ilk hafta deplasmanda 5-3 yenilen Kırmızı-Beyazlılar, oldukça eksik bir kadroyla çıktığı maçta zoru başarmadı ve bu kez de 1-0 yenildi. Yiğidolar gruptan çıkmak için 6. maçında Maccabi Tel-Aviv'i deplasmanda yenmek zorunda.

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda yer alan Sivasspor, 5. hafta mücadelesinde İspanya'nın Villarreal takımına 0-1 mağlup oldu. Grupta 6 puanı bulunan Yiğidolar, El Madrigal'de 3 gol attığı rakibini mağlup edip gruptan çıkma iddiasını güçlendirmek istiyordu ancak bu sonuçla da umutlar son haftaya kaldı.

Sivasspor evinde Villarreal tek golle yenildi

Villarreal'e galibiyeti getiren golü 75'te Samu Chukwueze attı. La Liga ekibi bu galibiyetle puanını 13 yaptı ve gruptan lider olarak çıkmayı garantiledi. Grubun diğer maçında Karabağ ile Maccabi Tel-Aviv, İstanbul'da 1-1 berabere kaldı. İsrail ekibi 8, Sivasspor ise 6 puanda... Kırmızı-Beyazlılar 10 Aralık'ta deplasmanda Maccabi'yi yenerse gruptan çıkacak.

Kırmızı-Beyazlılar'da teknik direktör Rıza Çalımbay ve 3 yardımcısı koronavirüs testleri pozitif çıktığı için kulübedeki yerini alamadı. Temsilcimiz de 7 de sakat futbolcu bulunuyor. Yedek kulübesinde ise kaleci Ali Şaşal Vural'ın yanı sıra, orta saha oyuncuları Claudemir, Ninga ve forvet Kone yer aldı.

İlk 4 haftada 10 puan toplayan La Liga ekibi ise Sivas'a gruptan çıkmayı garantilemeye gelmişti. Teknik direktör Unai Emery, Sivasspor'un iyi bir takım olduğunu ama kazanarak gruptan çıkmak istediklerini söylemişti. 

Hırvat hakem Duje Struka'nın yönettiği maçta 11'ler şöyle:

SİVASSPOR: Samassa, Caner, Appindangoye, Camara, Ziya, Cofie, Fajr, Robin, Yasin, Gradel, Yatabare

VİLLARREAL: Rulli, Pena, Foyth, Mori, Jaume Costa, Coquelin, Baena, Iborra, Kubo, Chukwueze, Nino

Sivasspor evinde Villarreal tek golle yenildi - Resim : 2
Faisal Fajr & Francis Coquelin

Dk. 8 KAÇTI! Villarreal gole çok yaklaştı! Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ön direğe hareketlenen Nino, topu arka direğe indirdi. Arka direkte bomboş durumda olan Arjantinli stoper Foyth topu dışarı gönderdi.

Dk. 20 DİREK! Sol kanattan yapılan ortaya ceza sahasında iyi yükselen Francis Coquelin'in kafa vuruşu direkten döndü, ardından savunmada Samba Camara topu kornere gönderdi.

Dk. 36 BAENA YOKLADI İspanyol ekibi 2001 doğumlu yıldızıyla kaleyi yokladı, top direği yalayarak dışar ıgitti. Alex Baena sol kanattan harika bir ayak içi plaseyle Samassa'yı geçmek istedi ama olmadı.

Dk. 75 GOL! Villarreal Samu Chukwueze'yle golü buldu. İspanyol sol bek Jaume Costa'nın asistini gole çeviren Nijeryalı golcü takımını 1-0 öne geçirdi. Golde, Sivasspor stoperi Samba Camara'nın ofsaytı bozması dikkat çekti!

Sivasspor evinde Villarreal tek golle yenildi - Resim : 3

Sivasspor evinde Villarreal tek golle yenildi ile ilgili etiketler Sivasspor UEFA Avrupa Ligi Unai Emery Villarreal
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.