Sivasspor ile Trabzonspor golsüz berabere kaldı

Sivasspor ile Trabzonspor, Süper Lig'in 32. haftasında golsüz berabere kaldı. Kırmızılı-Beyazlılar'ın yenilmezlik serisi 9 maça çıkarken, Karadeniz ekibi son 6 haftada 10 puan kaybetti.

Sivasspor ile Trabzonspor, Süper Lig'in 32. haftasında Yeni 4 Eylül Stadı'nda 0-0 berabere kaldı. Son 2 maçını kazanan ve 8 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Yiğido, Bordo-Mavili karşısında seriyi 9 maça çıkardı. Milli araya 4-1'lik Ankaragücü galibiyetiyle giren Karadeniz ekibi ise yeni bir seri peşindeydi ancak 1 puana razı oldu.

Bu sonuçlar Sivasspor puanını 41, Trabzonspor ise 56 yaptı. Ligin ilk yarısında oynanan maç 1-1 berabere bitmişti. 

Trabzonspor'da sarı kart sınırındaki iki isim de sarı kart gördü. Edgar le ve Abdülkadir Parmak haftaya Kayserispor maçında forma giyemeyecek.

Sivasspor ile Trabzonspor golsüz berabere kaldı

Sivasspor'da maç öncesi Brezilyalı stoper Marcelo Goiano ve orta sahadan Sergi Rybalka eksik. Konuk ekipte ise Djaniny sarı kart cezalısı; Berat Özdemir, Kamil Ahmet Çörekçi ve Benik Afobe sakat... Takımla çalışmalara başlayan Abdülkadir Ömür ile Trondsen ise maç kadrosuna alınmadı. İlk 11'ler şöyle:

SİVASSPOR: Ali Şaşal, Ahmet, Robin Yalçın, Samba, Uğur Çiftçi, Cofie, Hakan Arslan, Fayçal, Tyler Boyd, Max Gradel, Yatabare 

TRABZONSPOR: Uğurcan, Hüseyin Türkmen, Edgar, Vitor Hugo, Marlon, Abdulkadir Parmak, Yunus Mallı, Bakasetas, Yusuf Sarı, Nwakaeme, Ekuban

Sivasspor ile Trabzonspor golsüz berabere kaldı ile ilgili etiketler Trabzonspor Sivasspor Abdullah Avcı Rıza Çalımbay
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.