Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Antalyaspor mağlubiyeti sonrası konuştu: Şok edici bir şey oldu...

Antalyaspor’a sahasında 2-0 mağlup olan DG Sivasspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay maçın ardından konuştu. Çalımbay, ''Mücadele bizim istediğimiz gibi olmadı ve beni de şok edici bir şey oldu. Arkadaşlarımız istediğimiz gibi oynayamadılar. Ne çalıştığımızı nede konuştuğumuzu sahaya yansıtamadılar.'' dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Antalyaspor’u konuk eden ve sahadan 2-0 yenilgiyle ayrılarak bu sezonki 6. mağlubiyetini alan Sivasspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

''ARKADAŞLARIMIZ İSTEĞİMİZ GİBİ OYNAMADILAR''

Karşılaşmayı değerlendirerek sözlerine başlayan deneyimli teknik adam, “Mücadele bizim istediğimiz gibi olmadı ve beni de şok edici bir şey oldu. Arkadaşlarımız istediğimiz gibi oynayamadılar. Ne çalıştığımızı nede konuştuğumuzu sahaya yansıtamadılar. Bana göre bu sene oynadığımız en kötü futboldu. Biz bu değiliz. Biz daha da iyi oynayan bir takımız. Bunu 3 gün önce Avrupa maçında gösterdik. Maalesef bugün istediğimiz şeyleri yapamadık. Bu mağlubiyeti hak ettik” diye konuştu.

İHA

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Antalyaspor mağlubiyeti sonrası konuştu: Şok edici bir şey oldu... ile ilgili etiketler Sivasspor Antalyaspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig Rıza Çalımbay
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.