Sivasspor teknik direktör Rıza Çalımbay'la yarın yeni sözleşme imzalayacak

Demir Grup Sivasspor: "Sivas'ın Takımı, Sivas'ın antrenörü, hedefimiz aynı, heyecanımız aynı, umudumuz aynı teknik direktörümüz Rıza Çalımbay ile 3'üncü sezonda da yolumuza devam ediyoruz."

19 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan ve sezonu 5. sırada bitirerek önümüzdeki sezon UEFA Konferans Ligi'nde Türkiye'yi temsil etmek hakkın kazanan Sivasspor, teknik direktör Rıza Çalımbay ile 1 yıllık anlaşmaya vardı. 

Yiğido, sözleşmesi sona eren Çalımbay'la her konuda anlaştı. Tecrübeli teknik adam için yarın saat 12.00'de 4 Eylül Stadı'nda imza töreni düzenlenecek. Demir Grup Sivasspor'dan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Sivas'ın Takımı, Sivas'ın antrenörü, hedefimiz aynı, heyecanımız aynı, umudumuz aynı teknik direktörümüz Rıza Çalımbay ile 3'üncü sezonda da yolumuza devam ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Rıza Çalımbay'ın ismi bir süre önce Fenerbahçe'nin yeni teknik direktör adayları arasında anılmıştı.

 

Sivasspor teknik direktör Rıza Çalımbay'la yarın yeni sözleşme imzalayacak ile ilgili etiketler Sivasspor Rıza Çalımbay
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.