Sivasspor Max Gradel'i takımda tutmak istiyor

Sivasspor, başarılı bir grafik çizen Max Gradel ile 2024 yılına kadar devam etmeyi hedefliyor. Kırmızı-beyazlı yönetim, Fildişi Sahilli oyuncuya sözleşmesini 2 yıl daha uzatmak için önümüzdeki günlerde teklifte bulunacak.

Süper Lig'de 16 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Sivasspor, Fildişi Sahilli yıldız Max Gradel'i takımda tutmak istiyor. Kırmızı-Beyazlı yönetim, bir sezon daha sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki kanat forvetine sözleşme uzatma teklifinde bulunacak.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın "kadroda tutulmalı" raporu verdiği Max Gradel ile sözleşme uzatmak isteyen Sivassporlu idareciler 33 yaşındaki futbolcuyla görüşme  gerçekleştirecek. Görüşmenin olumlu neticelenmesinin ardından Gradel ile yeni bir anlaşma yapılacak.

Sezon başında Fransa Lig 1 ekiplerinden Toulouse’dan transfer edilen Max Gradel, kırmızı-beyazlı forma ile toplamda 45 maça çıktı. 36 Süper Lig, 6 UEFA Avrupa Ligi, 3 de Ziraat Türkiye Kupası maçı olmak üzere toplam 45 maça çıkan Gradel, 11 gol, 13 asistlik skor katkısı sağlayarak Süper Lig'de "double-double" yapan ilk isim oldu.  

5 kez sarı kart gören Gradel, 1 kez de kırmızı kartla cezalandırıldı. Gradel Sivasspor forması ile toplamda 3 bin 762 dakika sahada kaldı.

Sivasspor Max Gradel'i takımda tutmak istiyor

Sivasspor Max Gradel'i takımda tutmak istiyor ile ilgili etiketler Sivasspor Max Gradel Rıza Çalımbay
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.