Sivasspor'da Marcelo Goiano ile yollar ayrıldı

Sivasspor, sakatlığı nedeni ile bu sezon sık sık takımdan uzak kalan 33 yaşındaki Brezilyalı sağ bek Marcelo Goiano'nun sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

Sivasspor, 2019 yılında kadrosuna kattığı ve sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek olan sağ kanat oyuncusu Marcelo Goiano ile yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Demir Grup Sivasspor'umuza imza attığı ilk andan itibaren, sporculuğu, kişiliği, profesyonelliği ve duruşuyla herkesin büyük sevgisini ve saygısını kazanan Marcelo Goiano'ya bugüne kadar kulübümüze yaptığı değerli hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz" denildi.

Takım arkadaşları sambacı için Sivasspor tesislerinde bir veda töreni düzenledi. Kaptan Ziya Erdal, Goiano'ya takıma verdiği emekler için teşekkür etti. Zaman zaman duygusal, zaman zaman eğlenceli anlar yaşananın Goiano'nun vedasında bol bol hatıra fotoğrafı çektirildi.

2019 yazında Portekiz'in Braga takımından bedelsiz olan kadroya katılan Brezilyalı futbolcu bu sezon Süper Lig'de 10 maça çıkmıştı.

Sivasspor'da Marcelo Goiano ile yollar ayrıldı

Sivasspor'da Marcelo Goiano ile yollar ayrıldı ile ilgili etiketler Sivasspor Marcelo Goiano Rıza Çalımbay
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.