Sivasspor-Kayserispor maçı ne zaman? Hangi kanalda yayınlanacak?

Süper Lig'in 26. haftasında Sivasspor, sahasında Kayserispor'u konuk edecek. Müsabakayı Ali Şansal'ın yöneteceği karşılaşma büyük bir heyecanla bekleniyor. Sivasspor-Kayserispor karşılaşmasına az bir süre kala, söz konusu maçın saat kaçta başlayacağı ve hangi kanal üzerinden canlı olarak yayınlanacağı futbolseverler tarafından merakla araştırılıyor. İşte, Sivasspor-Kayserispor maçına dair tüm detaylar!

Yeni 4 Eylül Stadı'nın ev sahipliği yapacağı Sivasspor-Kayserispor karşılaşmasına saatler kaldı. Bir önceki haftada maç oynamayan Sivasspor, yapıtığı 23 müsabakadar 6 galibiyet ve 10 beraberlik elde ederken, toplamda 7 mağlubiyetle 28 puan kazandı. Kayserispor ise oynadığı 24 maçta 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 11 mağlubiyet elde edderek toplamda 25 puan kazandı. Peki, bugün oynanacak Sivasspor-Kayserispor maçı saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak? Konuya dair ayrıntılar haberimizde...

AARON APPINDANGOYE, CANER OSMANPAŞA VE OLARENWAJU KAYODE KADRODA YER ALACAK MI?

Söz konusu karşılaşmaya dair merak edilen önemli ayrıntılardan biri de, sakatlığı bulunan Aaron Appindangoye, Caner Osmanpaşa ve Olarenwaju Kayode'nin maçın kadrosunda yer alıp almayacağı konusunda.

Sivas ekibinde Kayserispor maçı öncesinde 3 futbolcunun sakatlığı bulunuyor. Savunma oyuncuları Aaron Appindangoye ve Caner Osmanpaşa ile golcü oyuncu Olarenwaju Kayode'nin bugünkü maçta forma giyip giyemeyeceğine sağlık ekibi karar verecek.

SİVASSPOR-KAYSERİSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Yeni 4 Eylül Stadı'nda gerçekleşecek olan karşılaşma, saat 16.00'da başlayacak. Hakem Ali Şansalan'ın yöneteceği Sivasspor - Kayserispor maçı bugün (21 Şubat Pazar) günü saat 16:00'da beIN Sports 2 üzerinden canlı izlenebilecek.

 

 

Sivasspor-Kayserispor maçı ne zaman? Hangi kanalda yayınlanacak? ile ilgili etiketler Sivasspor Kayserispor maç canlı yayın sivasspor kayserispor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.