Sivasspor ezeli rakibi Kayserispor'u 2-0'la geçti

Sivasspor 25. haftada ezeli rakibi Kayserispor'u 2-0 mağlup ederek galibiyet serisi başlattı. Evinde 7 maçtır kaybetmeyen Kırmızı-Beyazlılar'da teknik direktör Rıza Çalımbay, "Kimin kimi yeneceği belli değil. Dikkatli ve tedbirli gitmek lazım. Aldığımız galibiyet önemli ama daha önemli maçlarımız var. İnşallah onları da iyi bir şekilde bitirmeye çalışacağız" dedi.

Süper Lig'in 26. haftasında Kayserispor'u ağırlayan Sivasspor, ezeli rakibini 2-0 mağlup etti. Kırmızı-Beyazlılar'a 3 puanı getiren olleri 18'de Mostapha Yatabare ve 90+3'te penaltıdan Max Gradel attı.

Ankaragücü'nün deplasmanda 4-1 yendikten sonra iç sahada da Kayserispor engelini kayıpsız geçen Yiğido, 2 maçlık galibiyet serisiyle puanını 31'e yükseltti. Evinde oynadığı son 7 maçın 3'ünü kazanan ve hiç yenilmeyen Sivasspor 27. haftada Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Kırmızı-Beyazlılar ligin ilk yarısında Kayseri'de oynanan maçı da 3-1 kazanmıştı.

4 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Kayseri ekibi ise 25 puanda kaldı. Dan Petrescu'nun takımı haftaya 27. haftayı BAY geçip ardından Çaykur Rizespor'u ağırlayacak.

KİMİN KİMİ YENECEĞİ BELLİ DEĞİL

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maçın basın toplantısında şunları söyledi: 

"Oynadığımız maç iki takım için de çok önemliydi. Maça istediğimiz gibi başlayamadık. Baskı yaptılar. 15 dakika sonra kendimizi toparlayıp oynamaya başladık. Gerçekten güzel bir lig maçı oldu. Kıran kırana geçti. Gelen fırsatları iyi değerlendirdik. İkinci yarı Kayseri riske girdi, 3-4 forvetle oynadı. O anlarda kaptığımız topları iyi kullansak farklı bitebilirdi. Bunlardan sadece bir tanesini değerlendirdik, Gradel'in penaltısı.

Son paslarımızda dikkatli olsak maçı daha önce bitirebilirdik. Takımımı tebrik ediyorum. Mükemmel mücadele ettiler. Hak ettiğimiz güzel bir galibiyet aldık. Lig çok uzun. Çok önemli maçlar var. Kimin kimi yeneceği belli değil. Dikkatli ve tedbirli gitmek lazım. Aldığımız galibiyet önemli ama daha önemli maçlarımız var. İnşallah onları da iyi bir şekilde bitirmeye çalışacağız. Sakat ve eksiklerimiz geldiğinde daha alternatifli bir kadromuz olacak. İnşallah ligi de çok iyi bir yerde bitireceğiz."

Sivasspor ezeli rakibi Kayserispor'u 2-0'la geçti

Sivasspor ezeli rakibi Kayserispor'u 2-0'la geçti ile ilgili etiketler Sivasspor Kayserispor Rıza Çalımbay Max Gradel
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.