Sivasspor sezonu 5. sırada tamamladı

Sivasspor 42. haftada Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ederek sezonu 5. sırada tamamladı. Kırmızı-Beyazlılar'ın yıldız ismi Max Gradel, bu maçı da boş geçmedi ve 48 maçta 12 gol, 15 asistle oynadığı kariyer sezonunda müthiş bir finale imza attı.

Harika bir sezon geçiren Sivasspor, Süper Lig'in 42. haftasında Kasımpaşa'yı evinde 2-1 mağlup ederek sezonu 5. sırada tamamladı. Rekor üstüne rekor kıran Kırmızı-Beyazlılar, yenilmezlik serisini 19 maça çıkardı.

Geçen hafta Fenerbahçe'yi deplasmanda mağlup ederek rakibinin şampiyonluk umutlarını mucizelere bırakan Yiğido, beşincilik hedefinde Kasımpaşa'yı ağırladı. Rıza Çalımbay'ın takımı son haftaların formda ismi Kayode'yle 42'de 1-0 öne geçti.

Sivasspor'un Fildişi Sahilli yıldızı Max Gradel 69'da farkı 2'ye çıkardı. 33 yaşındaki forvet bu sezon 39 lig maçında 11 gol, 14 asistle mücadele etti. 6 kez UEFA Avrupa Ligi'nde görev yapan Gradel, sezonu 48 maçta 12 gol, 15 asistle tamamladı.

Yusuf Erdoğan 73'te penaltıdan attığı golle farkı 1'e indirdi. Sivasspor'un bir diğer tecrübeli golcüsü Arouna Kone, 90+4'te kullandığı penaltı vuruşunda Kasımpaşa kalecisi Erdem Canpolat'ı geçemedi. 2001 doğumlu eldiven Süper Lig'de çıktığı ilk maçında penaltı kurtardı.

Sivasspor bu sonuçla sezonu 62 puanla 5. sırada tamamlarken, Kasımpaşa ise 46 puanla 13. sırada yer aldı.

Sivasspor sezonu 5. sırada tamamladı ile ilgili etiketler Sivasspor Kasımpaşa Max Gradel Erdem Canpolat Rıza Çalımbay
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.