Göztepe ilk deplasman galibiyetini Sivas'ta elde etti

Göztepe deplasmanda Sivasspor'u Halil Akbunar'ın golüyle 1-0 mağlup etti. Bu sezon ilk kez dış sahada maç kazanan Ege temsilcisi üst üste 2. galibiyetini aldı. Avrupalı Yiğidolar'ın ise iç sahadaki kötü gidişatı bu hafta da devam etti. Kırmızı-Siyahlılar 5'te 0 yaptı.

Süper Lig'de 10. hafta 2 maçla tamamlandı. Demir Grup Sivasspor'a konuk olan Göztepe, zorlu deplasmanda Halil Akbunar'ın 80'de attığı golle 0-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Ligde 6 maçlık galibiyet hasretine geçen hafta Ankaragücü karşısında son veren İzmir ekibi, üst üste 2. galibiyetini aldı.

80'de Soner Aydoğdu'nun etkili ortasını kafayla ağlara göndererek takımına galibiyeti getiren Halil Akbunar bu sezon 4. kez gol sevinci yaşadı. Göztepe bu sezon ilk kez deplasmanda maç kazandı. Sarı-Kırmızılılar bu sonuçla puanını 14'e yükseltti. İlhan Palut'un takımı 11. haftada Kayserispor'u ağırlayacak.

3 Aralık Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi'nde İspanya'nın Villarreal takımını ağırlayacak olan Sivasspor ise 9 puanda kaldı. Yiğidolar bu sezon evinde oynadığı 5. lig maçını da kazanamadı. Bu maçların 4'ünde sahadan mağlup ayrılan Kırmızı-Beyazlılar, sadece 1-2 kaybettiği Galatasaray maçında gol atabilmişti.

Göztepe ilk deplasman galibiyetini Sivas'ta elde etti

Göztepe ilk deplasman galibiyetini Sivas'ta elde etti ile ilgili etiketler Göztepe Sivasspor Halil Akbunar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.