Sivasspor, Gençlerbirliği karşısında 3 puanı 3 golle aldı

Sivasspor evinde Gençlerbirliği'ni 3-1 mağlup ederek üst üste 2. galibiyetini aldı. Alt sıralardan kopmak adına kritik bir galibiyet elde eden Kırmızı-Beyazlılar'da Max Gradel 1 gol, 1 asistle maçın adamı oldu. Başkent ekibinde ise 3 maçlık iyi gidişat, Sivas'ta sona erdi.

Süper Lig'in 14 haftasında Gençlerbirliği'ni ağırlayan Sivasspor, 3-1 galip geldi. İlk yarıyı Max Gradel'in 45+2'de attığı golle 1-0 önde tamamlayan Kırmızı-Beyazlılar, 71'de kaptan Hakan Arslan ve 86'da Mustapha Yatabare'nin gollerilye farka koştu. Konuk ekibin tek golü 90+2'de Arda Kızıldağ'dan geldi.

Avrupa'ya veda ettikten sonra sakatlık sorununu da aşan ve yavaş yavaş ritme giren Rıza Çalımbay'ın takımı Konyaspor deplasmanından sonra hafta içi mesaisinden de 3 puan çıkararak 2'de 2 yaptı. 4 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Yiğidolar, puanını 17'ye çıkardı. Sivasspor hafta sonu Beşiktaş'a konuk olacak.

Üst üste 2 galibiyetle hafta sonu başkent derbisine çıkan Ankaragücü'yle 1-1 berabere kalan Gençlerbirliği'nde ise 3 maçlık iyi gidişat Sivas'ta sona erdi. 12 puanda kalan Mehmet Kaplan yönetimindeki başkent ekibi 15. haftada Kayserispor'u ağırlayacak.

Sivasspor, Gençlerbirliği karşısında 3 puanı 3 golle aldı

Sivasspor, Gençlerbirliği karşısında 3 puanı 3 golle aldı ile ilgili etiketler Sivasspor Gençlerbirliği Rıza Çalımbay Max Gradel
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.