Sivasspor Fenerbahçe maçı ne zaman?

Sivasspor Fenerbahçe maçı ne zaman? Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanına konuk oluyor. Galatasaray'ın puan kaybetmesinden sonra zirveye yaklaşan sarı lacivertli takım bu zorlu maçtan galip ayrılarak şampiyonluk ümitlerini sürdürmek istiyor. Peki, Sivassspor Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanına konuk oluyor. İki takımın taraftarları ise bu zorlu maç ile ilgili detayları araştırmakta. Sivasspor Fenerbahçe maçı ne zaman, sorusunun cevabı  merak edilmekte. Bu zorlu maçtan sonra Fenerbahçe 28 maçta 15 galibiyet, 9 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Sivasspor ise 12 galibiyet 5 beraberlik ve 11 mağlubiyet aldı. Peki, Sivassspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

SİVASSPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanına konuk oluyor. 14 Nisan Cumartesi günü karşılaşacak. BeIN Sports 1'den canlı yayınlanacak 19:00'da başlayacak. Zorlu mücadeleyi ise Ali Palabıyık yönetecek...

 

FENERBAHÇE'YE JANSSEN'DEN İYİ HABER

Fenerbahçe'ye Vincent Janssen'den beklenen iyi haber geldi.

Sakatlığını tamamen atlatan Hollandalı oyuncu, takımla çalışmalara başladı.

Ligin 15. haftasında oynanan Bursaspor maçında sakatlanan ve 4 aydır takımdan uzakta kalan Janssen, maç eksiğini giderebilmek içinse özel bir programla çalışıyor.

Vincent Janssen'in Spor Toto Süper Lig'de cumartesi günü oynanacak Demir Grup Sivasspor maçı kafilesinde olması beklenmiyor. Ancak 23 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında 21 kişilik kadroda olması bekleniyor.

 

FENERBAHÇE'NİN ZİYARETÇİLERİ VAR

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile 14 Nisan Cumartesi günü yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki antrenmana, Osmanlıspor maçında bacağına darbe alan ve sağ arka üst adalesinde ağrısı olduğu için dinlendirilen Alper Potuk dışında tüm futbolcular katıldı.

Sakatlığı ciddi olmayan Alper'in yarınki idmanda takımla çalışacağı belirtildi. Tedavisinin ardından bir süre önce takımla çalışmalara başlayan Janssen'in de oynayacak duruma geldiği öğrenildi.

İlk yarım saati basına açık gerçekleştirilen antrenmana futbolcular, 3 gruba ayrılarak pas ve pres çalışmasıyla başladı. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise taktik çalışma yapıldığı aktarıldı.

Sarı-lacivertli takımın antrenmanını, Çekmeköy Fenerbahçe Şubesi'nin davetlisi olarak idmana gelen Hilal Karadeniz Eğitim Kurumlarındaki otizmli futbolseverler de izledi. Sarı-lacivertli futbolcular, antrenman öncesinde ziyaretçileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın eski yıldızına kancayı taktı

Yeni sezonda ses getirecek bir kadro kurmak için düğmeye basan Fenerbahçe'de çalışmalar sürüyor. Takvim'in haberine göre; Sarı-Lacivertliler'in çok önemli bir isimle temasta olduğu ortaya çıktı. Yıllardır süren golcü sıkıntısına artık bir son vermek isteyen yönetim, Beşiktaş'ın eski yıldızı Mario Gomez'i gözüne kestirdi.

Fanatik'ten alınan habere göre, geçtiğimiz günlerde Alman forvetin menajeriyle görüşen Fenerbahçe ilk teması sağladı. Devre arasında Wolfsburg'tan Stuttgart'a transfer olan Mario Gomez'i ikna için her türlü fedakarlık yapılacak.

Yöneticiler önümüzdeki günlerde de 32 yaşındaki forvetle yüz yüze görüşmeyi planlıyor... Alman basınına yansıyan haberlere göre Gomez yeniden şampiyonluk hedefi olan bir takımda oynamak istiyor.

Sezona Wolfsburg'ta başlayan tecrübeli yıldız, devre arasında 3 milyon Euro karşılığında gittiği Stuttgart'ta 6 gole imza attı. Gomez'in Dünya Kupası kadrosunda da yer alması bekleniyor.

2015-16 sezonunda Beşiktaş formasını giyen Mario Gomez çok önemli bir performansın altına imza attı... Ligde 33 maçta 26 gol atan ve 6 asist yapan Alman forvet, şampiyonluğun baş mimarı oldu. O dönem Fiorentina'dan kiralanan Gomez sezon sonu takımdan ayrıldı.

JOSEF DE SOUZA'YA TALİP VAR

Fenerbahçe'nin orta sahasının vazgeçilmezi Josef de Souza'ya ülkesinden talip çıktı.

Başarılı orta saha oyuncusu sezon başında İngiliz ekibi West Bromwich’in kapısından dönmüştü. Josef’e bu kez ülkesi Brezilya’dan talip var.

Fanatik'ten alınan habere göre, 29 yaşındaki futbolcunun eski kulübü Sao Paulo’nun transfer için harekete geçtiği kaydedildi.

Josef’in ise lig bitmeden bu konuları konuşmak istemediğini menacerine bildirdiği belirtildi. West Brom’un da yeni teklif yapması bekleniyordu, ancak ligden düşme ihtimalleri yüksek.

Sivasspor Fenerbahçe maçı ne zaman? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Sivasspor maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.