Fenerbahçe galibiyeti unuttu! Pozisyon var gol yok

Kadro dışılar, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamaları, camia içinde kenetlenme çabaları yine sonuç vermedi; sarı lacivertliler, Demir Grup Sivasspor deplasmanında da bir puana razı oldu.

Ligde beklentilerin uzağında kalan ve haftaya 8 puanla giren Fenerbahçe, 9 puanla giren Demir Grup Sivasspor deplasmanında da tat vermedi. İlk yarıda tek tehlikeli atağını 6. dakikada gerçekleştiren Fenerbahçe'de, sürpriz bir şekilde sol açık oynayan İsmail Köybaşı ortaladı. Frey'in cezasahası içinde dokunuşunda top üstten auta gitti.

İlk 15 dakikada Fenerbahçe oyunu domine eden bir takım görüntüsü çizmesine karşın, bu dakikadan sonra kontrol Sivasspor'a geçti. Ev sahibi ekip daha rahat pas yaparken; bunda Jailson'un savunmanın çok içinde kalması etken oldu. Ev sahibi ekip oyuncularının son pas hataları ve son tercihlerinin kötü olması da aradığı golü bulamamasına neden oldu.

2. yarı ilk yarıya oranla daha hareketli başladı. Fenerbahçe, 50. dakikada Soldado ile gole çok yaklaştı. Ancak İspanyol oyuncu, karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleci Tolgahan'ı geçemedi.

73. dakikada Mehmet Ekici'nin serbest vuruşunda top üst direkte patlarken; kalan dakikalarda iki takımın da çabasıs sonuç vermedi ve Demir Grup Sivasspor ile Fenerbahçe maçı 0-0 sona erdi.

Bu sonucun ardından Sivasspor puanını 10'a, Fenerbahçe ise 9'a çıkardı.

Fenerbahçe galibiyeti unuttu! Pozisyon var gol yok ile ilgili etiketler Sivasspor Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.