Sivasspor, Fatih Karagümrük'ten Koray Altınay'ı transfer etti

Gelecek sezon UEFA Konferans Ligi'nde mücadele edecek olan Sivasspor, yaz transfer döneminin 2. imzasını Fatih Karagümrük sağ beki Koray Altınay'a attırdı. 29 yaşındaki futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzalandı. Sefa Yılmaz'ı da kadrosuna katan Kırmızı-Beyazlılar'da sıra golcü transferinde...

Sivasspor, son 2 sezondur Fatih Karagümrük forması giyen tecrübeli savunma oyuncusu Koray Altınay'ı kadrosuna kattı. Asıl mevkisi sağ bek olan ancak stoper ve ön liberoda da görev yapan 29 yaşındaki futbolcu, Başkan Mecnun Otyakmaz'ın İstanbul'daki ofisinde 2 yıllık sözleşmeye imza attı. 

11 Ekim 1991'de Münih'te dünyaya gelen Koray Altınay, futbola Fürstenfeldbruck altyapısında başladı. Ardından Bayern Münih II ve Jahn Regensburg takımlarının formasını giyen başarılı futbolcu, 2013-14 sezonda Çaykur Rizespor'a transfer olarak Türkiye kariyerine başladı. Süper Lig'de Osmanlıspor forması da giyen Koray, iki sezondur Fatih Karagümrük'te görev alıyordu. Geçen sezon Kırmızı-Siyahlı takımla 25 Süper Lig maçına çıkan Koray Altınay, Sefa Yılmaz'ın ardından bu yaz Sivasspor'un imza attırdığı 2. isim oldu.

GÖZLER GOLCÜ TRANSFERİNDE

Rıza Çalımbay'ın sözleşmesini uzatan Sivasspor, Max Gradel, Mustapha Yatabare ve Caner Osmanpaşa gibi kilit isimleri de takımda tutmayı başardı. Henüz hiçbir resmi transfer açıklamayan Kırmızı-Beyazlılar, santrfor mevkisine Troy Deeney'i istemiş ancak İngiliz yıldız gelmemişti. Yönetim, Portekizli golcü Eder'le görüşmelerini sürdürüyor.

 

Sivasspor, Fatih Karagümrük'ten Koray Altınay'ı transfer etti ile ilgili etiketler Sivasspor Koray Altınay Mecnun Otyakmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.