Sivasspor, Karagümrük engelini kaptan Hakan Arslan'ın golüyle geçti

Süper Lig'de 6 maçtır kaybetmeyen ama 3 haftadır berabere kalan Sivasspor, 3 puan hasretine Fatih Karagümrük galibiyetiyle son verdi. Kaptan Hakan Arslan'ın golüyle kazanan Yiğido, kritik eksiklere rağmen iki haftadır karakter koyuyor...

Süper Lig'in 30. haftasında Fatih Karagümrük'ü ağırlayan Sivasspor, 3 puanı tek golle aldı. Kırmızı-Siyahlılar'a galibiyeti getiren golü 45+1'de Hakan Arslan attı.

Geçen hafta 9 eksikle gittiği Galatasaray deplasmanından 2-2'lik beraberlikle ayrılarak zirve yarışına etki edecek bir skora imza atan Sivasspor, bu hafta da skor yükünün çeken iki forveti Max Gradel ve Mustapha Yatabare'den yararlanamadı. Yedek kulübesinde 2 kaleci, 4 futbolcuyla sahaya çıkan Rıza Çalımbay'ın ekibi, kazanmasını bildi.

32 yaşındaki orta saha oyuncusu Hakan Arslan bu sezon 26 maçta 6 gole ulaştı. Kariyerinin en skorer sezonunu geçiren Sivasspor kaptanı gol attığı maçlarda yenilgi yüzü görmedi.

Sivasspor, Karagümrük engelini kaptan Hakan Arslan'ın golüyle geçti

3 maçlık galibiyet hasretine son veren Yiğidolar, yenilmezlik serisini 7 maça puanını da 37'ye yükseltti. Kırmızı-Beyazlılar haftaya Göztepe deplasmanında...

Evinde Ankaragücü'ne yenildikten sonra Sivas deplasmanından da eli boş dönen Karagümrük ise 41 puanda kaldı. Şenol Can'ın takımı 31. haftada Kayserispor'u ağırlayacak.

Sivasspor, Karagümrük engelini kaptan Hakan Arslan'ın golüyle geçti ile ilgili etiketler Sivasspor Rıza Çalımbay Hakan Arslan fatih karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.