Sivasspor Emre Kılınç ve Mert Hakan'ın ayrılığını açıkladı

Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'de sezonun sona ermesiyle sözleşmesi bittiği için takımdan ayrılan Emre Kılınç için veda mesajı yayınladı. Sivasspor'da Emre Kılınç'ın ardından Mert Hakan Yandaş ile de yolların ayrıldığını açıklandı.

Kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda; "3,5 sezon boyunca formamızı terleten, sahada kazanmak için her şeyini oraya koyan ve güzel anılarla Demir Grup Sivasspor'umuzdan ayrılan Emre Kılınç'a kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonra ki futbol hayatında başarılar dileriz. Yolun açık olsun Emre." ifadeleri kullanıldı.

Sivasspor Emre Kılınç ve Mert Hakan'ın ayrılığını açıkladı

GALATASARAY'A GİDİYOR

Sivasspor'dan ayrılan Emre Kılınç'ın ilerleyen günlerde Galatasaray'a imza atması bekleniyor.

Sivasspor, Emre Kılınç'ın ardından Mert Hakan Yandaş ile de yolların ayrıldığını açıkladı.

Sivasspor'dan yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi;

''3 sezon boyunca Demir Grup Sivasspor'umuzda forma giyen; azmiyle, hırsıyla ve çalışkanlığıyla güzel anılar paylaştığımız Mert Hakan Yandaş'a kulübümüze yaptığı tüm hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonra ki kariyerinde başarılar dileriz. Her şey gönlünce olsun Mert Hakan.''

Sivasspor Emre Kılınç ve Mert Hakan'ın ayrılığını açıkladı - Resim : 2

 

Sivasspor Emre Kılınç ve Mert Hakan'ın ayrılığını açıkladı ile ilgili etiketler Sivasspor futbol Emre Kılınç Mert Hakan ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.