Sivasspor deplasmanda Göztepe'ye 5 çekti!

Deplasmanda Göztepe'yi 5-3 mağlup eden Sivasspor'un yenilmezlik serisi 8 maça çıktı. Rıza Çalımbay'ın öğrencileri bu süreçte 4 galibiyet, 4 beraberlik elde etti. Puanını 40 yapan Yiğidolar sıfır averajla gittiği İzmir deplasmanında artı averajla ayrıldı.

Süper Lig'in 31. haftasında Göztepe'ye konuk olan Sivasspor, ilk yarısını 0-4 önde bitirdiği maçtan 2-5 galip ayrıldı. Kırmızı-Beyazlılar zorlu deplasmanda farklı bir galibiyet elde ederek yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı.

Geçen hafta evinde Fatih Karagümrük'ü tek golle geçen Sivasspor, Bornova'daki maçın ilk yarısını Mustapha Yatabare, Fayçal Fajr ve Tyler Boyd'un (2) golleriyle 4-0 önde tamamladı. Amerikalı forvet Boyd'un bir golü de VAR'dan döndü.

55'te Yatabare'yle farkı 5'e çıkaran Yiğidolar, 60'ta Ndiaye ve 66'da Titi'nin gollerine engel olamadı. Tabelayı belirleyen gol 90+3'te Diabate'den geldi: 3-5.

Sivasspor deplasmanda Göztepe'ye 5 çekti!

Bu müthiş galibiyetle puanını 40'a yükselten Rıza Çalımbay'ın takımı 39 puanda kalan Göztepe'yi altına aldı. Ünal Karaman yönetimindeki Göz Göz, 5 maçlık yenilmezlik serisinin ardından geçen hafta Ankaragücü'ne 3-0 mağlup olmuştu.

Milli araya müthiş bir moralle giren Sivasspor 32. haftada Trabzonspor'u ağırlayacak. Göztepe ise Kayseri'ye gidiyor.

Sivasspor deplasmanda Göztepe'ye 5 çekti! ile ilgili etiketler Sivasspor Göztepe Tyler Boyd Rıza Çalımbay Fayçal Fajr Mustapha Yatabare
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.